VI Fira Modernista del Penedès

L’Arboç, 29 Abril de 2017
Durant tot el dia, al centre històric de l´Arboç


Ja han començat els preparatius de la sisena edició de la Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc al centre històric de l'Arboç els propers 29 i 30 d'abril de 2017 i que aquest any tindrà en la música un dels eixos temàtics principals. A més, donada la festivitat del dilluns 1 de maig, s'ha programat una jornada de diumenge amb més intensitat i més actes i que es perllongarà fins ben entrat el vespre.

A partir del pròxim 27 de març s'inicien les inscripcions de parades pels empadronats a la vila. Tots els arbocencs interessats poden trobar el formulari d'inscripció a la plana web de l'Ajuntament de l'Arboç www.arbocenc.cat, o bé també hi ha la possibilitat de recollir-lo presencialment a l'oficina de turisme, al carrer Major 37 baixos. Per a més informació cal trucar a l'Oficina de Turisme, al 977 16 77 25, d'11 a 13 h i de 18 a 20 h.

La Fira Modernista del Penedès, creada i concebuda per l'Ajuntament de l'Arboç, ha estat des dels seus inicis una clara aposta estratègica del municipi per posicionar-se com la capital del Modernisme al Penedès i un dels seus principals nodes turístics. De fet, el jove certamen arbocenc, amb només 5 edicions, s'ha consolidat com una de les més importants de Catalunya.

De tota la programació de la Fira Modernista, ha estat la denominada “Marató de Teatre d'Època al Carrer”, l'acte més seguit i aplaudit des de la seva primera edició. Enguany, més de 10 companyies arbocenques i de tot Catalunya ompliran els carrers de l'Arboç d'escenes i d'ambient modernista. Com cada any també, la Fira Modernista presentarà moltes novetats que l'organització anirà revelant en properes dates.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

AGENDA D'ACTES

25

MAR

25 Març de 2017 - a partir de les 10 del matí, a l'Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès

TASTET 2017 - Trobada de les Aules de Sons

més informació

26

MAR

26 Març de 2017 - a partir de les 10 del matí, a la Sala Polivalent Municipal

I Open de Domino a l'Arboç

més informació

1

ABR

1 Abril de 2017 - Durant tot el dia, al tram final de la Via Augusta

II FUTRAC! L'ARBOÇ

més informació

2

ABR

2 Abril de 2017 - Des del matí fins a mitja tarda, al tram final de la Via Augusta

II FUTRAC! L'ARBOÇ

més informació

9

ABR

9 Abril de 2017 - A partir de les 9 del matí, des del Poliesportiu Municipal

4a Cursa de Muntanya L'Arboç

més informació

29

ABR

29 Abril de 2017 - Durant tot el dia, al centre històric de l'Arboç

VI Fira Modernista del Penedès

més informació

30

ABR

30 Abril de 2017 - Durant tot el dia, al centre històric de l'Arboç

VI Fira Modernista del Penedès

més informació


Copyright © 2017 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 4474971