Cursa de Sant Silvestre l'Arboç-Banyeres

L’Arboç, 30 Desembre de 2017


Els ajuntaments de l'Arboç i Banyeres del Penedès col·laboraran en la celebració de la cursa de Sant Silvestre que es durà a terme el 30 de desembre i que tindrà com a punt de sortida la piscina d'estiu de l'Arboç i d'acabament la Plaça de l'Ajuntament de Banyeres. D'aquesta manera, aquesta serà la primera edició de la Sant Silvestre l'Arboç-Banyeres i s'espera, per part de l'organització, que tingui una bona rebuda i acceptació entre els atletes dels dos pobles i l'entorn. Miguel Ángel del Río i Joan Roig, regidors d'Esports dels respectius municipis creuen que "es tracta d'una iniciativa molt positiva tant pel fet d'oferir una activitat de lleure i que fomenta l'esport, com pel simbolisme que suposa la implicació directa de les dues poblacions".  
      
Les inscripcions de la competició començaran el mateix 16 d'octubre i es podran realitzar accedint al web athleticevents.net o físicament en aquests dos punts: Casa de Cultura de l’Arboç i Centre Cívic Ernest Lluch de Banyeres del Penedès. Una part del preu de cada inscripció, concretament dos euros, tindrà una finalitat solidària i es destinarà a la compra de joguines per a nens i nenes amb situacions desfavorables.    

Aquesta primera edició de la Sant Silvestre l'Arboç-Banyeres del Penedès 2017 rebrà el suport a nivell de patrocinis de les següents entitats: 7 Espigues, DataHousing.net, athleticevents.net, La Ciutat del Baix Penedès i Comunicacions Meta.

AGENDA D'ACTES

23

JUN

23 Juny de 2018 - a partir de les 9 del vespre, a la Sala Polivalent

Sopar popular, ball i revetlla de Sant Joan 2018

més informació

24

JUN

24 Juny de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre El Centre

CIRC - La fàbrica dels somnis, a càrrec de Tela Marinera

més informació

5

JUL

5 Juliol de 2018 - a les 12 del mati, en directe per Ràdio l'Arboç

Sorteig premis campanyes comercials de juny

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 7174829