Desfilada de Moda de l'Institut de l'Arboç 2018

L’Arboç, 16 Març de 2018
a partir de les 9 de la nit, a l´Institut de l´Arboç


L'alumnat de 1r de batxillerat de l'Institut de l'Arboç organitza un any més la popular desfilada de moda amb l'objectiu de recaptar fons per destinar-los al seu viatge de fi de curs. La cita és el divendres 16 de març a les 9 de la nit, a les mateixes instal-lacions de l'institut arbocenc.

Millorant any rere any, és un esdeveniment molt participatiu i divertit

Amb el pas del temps, la cita arbocenca ha anat adquirint molt prestigi, fins al punt de convertir-se en un autèntic aparador per conèixer les tendències de l'any. Per unes hores alumnes i voluntaris de totes les edats pugen a l'escenari per desfilar per la passarel-la com autèntics models, amb el gran esforç de tot l'staff de vestuari, perruqueria i maquillatge que hi ha al darrere perquè tot vagi sobre rodes.

La desfilada és possible gràcies a la implicació dels pares de l'AMPA i dels docents de l'institut, que compten amb el suport de l'Elenc Artístic Arbocenc, l'Esbart Santa Eulàlia de Banyeres, dels ajuntaments de l'Arboç i Banyeres del Penedès, i la indispensable col-laboració amb productes i serveis que aporten els professionals de moltes botigues, empreses i establiments de l'Arboç i de la comarca, ja sigui posant a disposició dels nois i de les noies la roba, complements, pentinats i maquillatges que es presenten o amb moltes altres aportacions.

Els comerços que hi participen són; Ceràmiques del 1808, Perruqueria Carlos Molina, Tif Publicitat, Perruqueria Dora, Perruqueria Magnòlia, Perruqueria Isern, Perruqueria Hermi, Moda Les Amèriques, Llibreria El Rasclet, Perruqueria Pilkus, Papereria Montserrat, Perruqueria Peluks, Perruqueria Ina, Perruqueria Tris-Tras, Perruqueria Mar, Perruqueria Plana i Kvine Estètica i Benestar.

En l'edició d'enguany cal destacar l'actuació del Club Rítmica Vendrell, que delectarà al públic assistent amb les seves coreografies. L'escenari i la passarel-la comptaran com cada any amb la millor il-luminació i so, convertint la desfilada un autèntic espectacle.

El públic coneixerà de primera mà els colors i les novetats per aquesta temporada vinent de primavera-estiu. Durant la desfilada es presentarà moda infantil, pijames, banyadors, moda informal, complements, esportiva, folklòrica, urbana, d'èpoques, de nit i de núpcies. La desfilada començarà a les 9 de la nit a les instal-lacions de l'Institut de l'Arboç i demana un donatiu de 6 euros.

El recinte comptarà amb servei de barra i entrepans, i el sorteig entre els assistents d'una magnífica TÀBLET, prèvia compra dels números de participació que els alumnes aniran venent durant el decurs de la vetllada.

AGENDA D'ACTES

28

SET

28 Setembre de 2018 -

5a Ruta dels Platets

més informació

29

SET

29 Setembre de 2018 -

5a Ruta dels Platets

més informació

30

SET

30 Setembre de 2018 -

5a Ruta dels Platets

més informació

5

OCT

5 Octubre de 2018 -

5a Ruta dels Platets

més informació

6

OCT

6 Octubre de 2018 -

5a Ruta dels Platets

més informació

7

OCT

7 Octubre de 2018 -

5a Ruta dels Platets

més informació

7

OCT

7 Octubre de 2018 -

3ª Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 7897571