25è Aniversari de la Penya Barcelonista 'Salvador Sadurní' de l'Arboç

L’Arboç, 2 Juny de 2018
a 2/4 de 7 de la tarda, al local de la penya


La Penya Barcelonista 'Salvador Sadurní" de l'Arboç compleix aquest 2018 els 25 anys de la seva fundació, i per aquest motiu la junta de la penya prepara tota una sèrie d'actes pel dissabte 2 de juny. Va ser el 21 de maig del 1993 quan es va fundar la penya sorgida de l'entusiasme de fervents "culers" que volien donar un caire barcelonista al poble de l'Arboç.

Els actes programats pel 2 de juny començaran a 2/4 de 7 de la tarda, amb un berenar i portes obertes del seu local, al carrer dels Horts núm. 24, que inaugurarà una exposició fotogràfica que recull els moments històrics de la penya del darrer quart de segle.

A 2/4 de vuit de la tarda hi ha prevista una cercavila amb els grups folklòrics de l'Arboç, amb un recorregut des del local de la penya fins a l'ajuntament. Tot seguit tindrà lloc el sopar d'aniversari a la Pizzeria Tomy's, amb les copes guanyades en competició cedides del F.C Barcelona. Hi haurà pastís d'aniversari i obsequis de record pels socis.

El menú constarà d'un pica pica, amb canapès, croquetes, etc.. El segon plat és a triar entre xai al forn o bacallà gratinat amb panses i pinyons. El sopar inclou pastís d'aniversari, pa, vi , aigua, cava, cafè o cigaló.

El preu del menú és de 35 euros per socis i acompanyants, de 40 per no socis i simpatitzants i de 22 euros per la canalla.

Cal apuntar-se i triar el menú abans del dia 6 de maig. Les inscripcions es poden fer al local de la penya els dies i horaris dels partits del Barça. Una altra opció és reservar per correu electrònic a l'adreça perajane@gmail.com o jasafr1963@gmail.com, i fer l'ingrès al Banc de Sabadell nº de compte: ES 39 0081 1736 1300 0100 4609. Per a més informació podeu trucar al telèfon 648 661 662.

Els actes de celebració comptaran amb la presència de Salvador Sadurní, de directius i membres del F.C Barcelona, a més de les autoritats locals i personatges coneguts del món esportiu.

La penya culè arbocenca va adoptar el seu nom en homenatge al mític porter Salvador Sadurní, que va néixer a l'Arboç el 3 d'abril del 1941, i que aquest 2018 compleix 77 anys. Amb la seva alçada de 182 cm va defensar la samarreta del F.C. Barcelona durant setze temporades disputant més de quatre-cents cinquanta partits. La seva bona feina al F.C. Barcelona es va veure recompensada, ja que va arribar a ser internacional absolut amb la selecció espanyola.

El seu palmarès va ser mentre va estar en actiu, amb 1 títol del Campionat de Lliga, 3 Copes del Generalíssim i 3 Copes de Fires, així com molts subcampionats de Lliga i nombroses presències en competicions europees. A títol personal també va aconseguir el Trofeu Zamora, guardó que premia al porter menys golejat de la Lliga.

Els actes d'aniversari de la Penya Barcelonista de l'Arboç comptaran amb la col-laboració i el suport de l'Ajuntament de l'Arboç i el patrocini de diversos comerços i establiments de la Vila.

AGENDA D'ACTES

20

OCT

20 Octubre de 2018 - a les 11 del matí, des de la Rambla de Ball de Bastons

Festa del Ball de Bastons infantil de l'Arboç

més informació

20

OCT

20 Octubre de 2018 - a partir de les 11 del matí, a la Casa de Cultura

Dia de les Ciències - Taller de matemàtiques divertides

més informació

26

OCT

26 Octubre de 2018 - a la plaça de Catalunya, davant del CAP

L'Enramada

més informació

27

OCT

27 Octubre de 2018 - a la plaça de Catalunya, davant del CAP

L'Enramada

més informació

1

NOV

1 Novembre de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre 'El Centre'

'El verí del teatre', a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc

més informació

4

NOV

4 Novembre de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre 'El Centre'

'El verí del teatre', a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 8172966