II Cursa Solidària contra el Càncer

L’Arboç, 10 Setembre de 2017

Imatge: Informació promocional de la II Cursa contra el Càncer de l’Arboç (Font: Aj. de l’Arboç)

El proper diumenge 1 d’octubre tindrà lloc pel circuit urbà de la vila de l’Arboç la Segona edició de la Cursa Solidària contra el Càncer, una iniciativa promoguda per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració del Club Esportiu l’Arboç.

Amb sortida des de la plaça de la Vila (davant de l’Ajuntament), la 2a Cursa Solidària contra el Càncer ofereix tres variants d’inscripció: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km i una cursa de 10 km, ambdues curses cronometrades amb xip per athleticevents.net.

També hi haurà una cursa infantil amb inscripció gratuïta, que es podrà formalitzar el mateix dia de la cursa. A banda dels avituallaments, tots els participants rebran la denominada bossa del corredor, amb una samarreta tècnica, fruita, beguda i altres regals i promocions.

Per a més informació i inscripcions hom pot adreçar-se a la plana web www.athelicevents.net, o bé realitzar la inscripció presencial a les dependencies municipals del Punt d’Informació Juvenil, a la Casa de Cultura (Major 37 baixos).

El preu de la inscripció fins el 31 d’agost serà de 13 euros per la cursa de 10 km, d’11 euros per la cursa de 5 km i de 9 euros per la marxa a peu. La cursa infantil serà gratuïta. Del 31 d’agost fins el 26 de setembre el preu de la inscripció pujarà 1 euro per modalitat.

Uns dels objectius prioritaris de la cursa és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Una part del preu de la inscripció anirà destinada a la campanya “En el amor y en el càncer” de la Fundación Más que Ideas.

 

 AGENDA D'ACTES

23

JUN

23 Juny de 2018 - a partir de les 9 del vespre, a la Sala Polivalent

Sopar popular, ball i revetlla de Sant Joan 2018

més informació

24

JUN

24 Juny de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre El Centre

CIRC - La fàbrica dels somnis, a càrrec de Tela Marinera

més informació

5

JUL

5 Juliol de 2018 - a les 12 del mati, en directe per Ràdio l'Arboç

Sorteig premis campanyes comercials de juny

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 7174671

II Cursa Solidària contra el Càncer