La Holi Party tindrà lloc el divendres 18 d'agost a la pista exterior del Centre Polivalent

L’Arboç, 31 Juliol de 2017

El proper divendres 18 d'agost els joves seran els grans protagonistes a l'Arboç. La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Arboç organitza una "Holi Party" i la ja tradicional "Nit Jove" amb música en directe, com a prèvia de la Festa Major 2017.

L'escenari triat per dur a terme ambdós esdeveniments és la pista exterior del Centre Polivalent. La Holi Party tindrà lloc de les 18 a les 20h i la "Nit Jove" a partir de les 23h.

Una traducció acceptada de "Holi Party" és Festa dels Colors. Es tracta d'una festa d'origen hindú que se celebra per donar la benvinguda a la primavera i on cada individu pot alliberar-se dels errors del passat, oblidar i perdonar. Aquest tipus de festa s'ha popularitzat força especialment en determinades parts d'Europa i d'Amèrica del Nord. Molt recentment ha arribat a Catalunya on s'han celebrat festes Holi en ciutats com Barcelona o Terrassa. La festa Holi consisteix a llençar enlaire pols de colors acompanyat d'amics i al ritme de música.

A partir de les 11 de la nit començarà la "Nit Jove", on tots els assistents podran vibrar amb les actuacions de Dj Dani, Dj Alberto, Dj Spex, The Mighty Ducks i la Disco Laser Show de Rufino. Hi haurà servei de barra a preus populars.

Tots els actes són gratuïts. Ambdues iniciatives són organitzades per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Arboç, amb la col-laboració de Ràdio L'Arboç, la Direcció General de la Joventut de la Generalitat de Catalunya i L'Oficina Jove del Baix Penedès.

AGENDA D'ACTES

30

DES

30 Desembre de 2017 -

Cursa de Sant Silvestre l'Arboç-Banyeres

més informació


Copyright © 2017 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 5899652

La Holi Party tindrà lloc el divendres 18 d'agost a la pista exterior del Centre Polivalent