La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Arboç commemorarà, el proper dissabte 25 de novembre, el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

L’Arboç, 21 Novembre de 2017

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Arboç commemorarà, el proper dissabte 25 de novembre, el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. Aquest any les sabates vermelles simbolitzaran i serviran per recordar les dones mortes i maltractades que han sofert o sofreixen violència de gènere.

És per aquest motiu que, com a prèvia al dia 25 de novembre, el proper dijous 23 de novembre a les 17:30h totes les persones sensibilitzades i que vulguin col-laborar, podran participar-hi pintant sabates de color vermell a la Casa de Cultura de l'Arboç. Paral-lelament, l'Ajuntament de l'Arboç fa una crida per tal que tothom porti les seves sabates velles a la Casa de Cultura. Totes les sabates recollides seran pintades de vermell.

El dissabte 25 de novembre a les 12 del matí es realitzarà un acte públic i una exposició de les sabates vermelles a la plaça de la Vila amb l'acompanyament de percussionistes de l'Escola de Música Tradicional del Penedès.

Tots els actes son organitzats per la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Arboç i l'Associació de Dones Arbocenques i la col-laboració de l'Escola de Música Tradicional del Penedès.

AGENDA D'ACTES

23

JUN

23 Juny de 2018 - a partir de les 9 del vespre, a la Sala Polivalent

Sopar popular, ball i revetlla de Sant Joan 2018

més informació

24

JUN

24 Juny de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre El Centre

CIRC - La fàbrica dels somnis, a càrrec de Tela Marinera

més informació

5

JUL

5 Juliol de 2018 - a les 12 del mati, en directe per Ràdio l'Arboç

Sorteig premis campanyes comercials de juny

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 7174857

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Arboç commemorarà, el proper dissabte 25 de novembre, el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere