La fira se celebrarà els pròxims dies 8, 9 i 10 de desembre

L’Arboç, 7 Desembre de 2017

Programa d'actes de la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya 2017, que se celebrarà els pròxims dies 8, 9 i 10 de desembre.

Per descarregar el programa feu clic a: https://goo.gl/Xs5MM8, o consulteu-lo pàgina a pàgina a les imatges d'aquest post.

La Fira de Santa Llúcia de l'Arboç i Fira de la Punta al Coixí de Catalunya, que se celebrarà a la vila de l'Arboç aquest proper cap de setmana del 8, 9 i 10 de desembre, serà l'escenari d'interessants i variades propostes per als més petits. L'Ajuntament de l'Arboç ha perfilat una fira molt enfocada al públic familiar, potenciant les activitats infantils.

El Pare Noel rebrà i es deixarà fotografiar amb tots els infants a la rambla Gener; hi haurà espectacles de titelles, circ i animació itinerant; i tots els nens podran tenir contacte amb els animals de la granja que s'instal·larà a la plaça de la Figuera. Així mateix, el Garotet recollirà els xumets de tots els nens que ja són grans en el marc de la trobada de Bestiari Festiu. A la Casa de Cultura un planetari farà les delícies dels més petits i hi haurà dues exposicions pessebrístiques, una de diorames i escenes de pessebre i una de molt especial de caganers. A més, tothom qui ho desitgi podrà deixar menjar al tió que estarà al vestíbul de la Casa de Cultura.

Per vuitè any consecutiu i amb més èxit de convocatòria que mai, els establiments de restauració de la vila presenten els denominats "Menús de Santa Llúcia", on totes les famílies que ho desitgin podran degustar a uns preus molt raonables les propostes culinàries dels millors restaurants arbocencs.

Decoració nadalenca, el mercat d'artesania, la multitudinària Plantada i Exhibició de Puntaires i moltes sorpreses més, faran que la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç continuï consolidant-se com una de les principals Fires de Nadal de Catalunya.

Tothom qui ho desitgi pot consultar el programa d’actes de la 806a Edició de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç, www.arbocenc.cat. La Fira de Santa Llúcia és un esdeveniment organitzat per la regidoria de Festes Populars de l'Ajuntament de l'Arboç.

 

 AGENDA D'ACTES

4

MAR

4 Març de 2018 - durant el matí, amb sortida a les 9:45 des de la Plaça de Catalunya

5a Cursa de Muntanya l'Arboç

més informació

14

ABR

14 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació

15

ABR

15 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 6281513

La fira se celebrarà els pròxims dies 8, 9 i 10 de desembre