Dolor i consternació a l'Arboç per la mort en accident de tres veïns

L’Arboç, 7 Febrer de 2018

El passat dilluns, l'Ajuntament de l'Arboç, amb el suport de tots els grups municipals i els batlles dels municipis del Pacte de Berà, van fer 3 minuts de silenci en record de les tres víctimes mortals. El temporal de pluja no va aturar la solidaritat del municipi i de la resta de la comarca amb les víctimes mortals i ferides, i per exigir solucions a l'N-340.

Els alcaldes del Pacte de Berà van signar a l'Auditori Municipal de l'Arboç una carta urgent que han enviat al govern espanyol, exigint immediatament l'aplicació d'un acord que s'havia d'haver aplicat a principis d'any. Els alcaldes s'han concentrat a la plaça de la vila amb més 300 veïns de l'Arboç i del Penedès on s'han fet tres minuts de silenci per les dues dones i l'home que van perdre la vida diumenge 4 de febrer, en un xoc frontal amb un camió.

L'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, ha assenyalat la consternació que hi ha a la vila i la gran indignació per la manca de mesures de seguretat en aquesta carretera. Sans recorda que hi havia el compromís que els camions deixessin de passar per la carretera a partir de l'1 de gener i que no s'ha complert. "Ha estat un cop duríssim, l'Arboç està molt tocat, manifestava Sans visiblement molt afectat.

L'Ajuntament de l'Arboç decreta tres dies de dol.

Dues de les tres víctimes mortals de l'accident que va tenir lloc al Vendrell, a l'altura de Comarruga són les arbocenques Esperanza Martín Gómez, una dona de 86 anys, i Francisca Martínez Martín, de 55 anys, que eren mare i filla.

La tercera víctima mortal és l'arbocenc de 35 anys Moulad El Ammarti, l'cap de manteniment del Col-legi Residència. Francisca també treballava al col-legi. El germà i fill de les víctimes mortals és mestre de la mateixa escola.

AGENDA D'ACTES

4

MAR

4 Març de 2018 - durant el matí, amb sortida a les 9:45 des de la Plaça de Catalunya

5a Cursa de Muntanya l'Arboç

més informació

14

ABR

14 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació

15

ABR

15 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 6281409

Dolor i consternació a l'Arboç per la mort en accident de tres veïns