Dolor i consternació a l'Arboç per la mort en accident de tres veïns

L’Arboç, 7 Febrer de 2018

Després de l'exitosa experiència del 2017, l'Ajuntament de l'Arboç impulsa una nova edició dels Pressupostos Participatius per tal que els veïns puguin proposar, debatre i decidir el destí de 40.000 euros de la partida d'inversions del Pressupost Municipal per a l'any 2018. Ja s'ha obert el període per enviar les propostes a través del web www.arbocencopina.cat i també es poden fer arribar dipositant les butlletes de participació en les bústies habilitades a l'Ajuntament, la Biblioteca i la Casa de Cultura fins el 31 de març.

La reedició dels Pressupostos Participatius respon a la voluntat de l'Ajuntament de l'Arboç de continuar apostant per implicar els veïns i veïnes en la presa de decisions.

Pel que fa a les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius del 2017, l'Ajuntament continua treballant per executar les dues actuacions que queden pendents. A l'estiu es va instal-lar el tendal al pati exterior de l'Escola Bressol, i estan en fase d'execució les millores al CEIP Sant Julià i la col-locació de papereres. Només seran considerades finalistes i sotmeses a votació aquelles propostes que facin referència a àmbits de competència municipal i siguin viables tècnicament. A més, la proposta ha de ser considerada una inversió, amb un cost menor o igual a 40.000 euros.

Posteriorment, després de valorar el cost estimat, i de debatre en un fòrum ciutadà la prioritat, en sortiran els projectes finalistes que se sotmetran a la votació final. Totes aquelles persones majors de 16 anys i empadronades a l'Arboç podran decidir, mitjançant el seu vot a través de la plataforma www.arbocencopina.cat, quina o quines actuacions es realitzaran al llarg de l'any 2018.

AGENDA D'ACTES

20

OCT

20 Octubre de 2018 - a les 11 del matí, des de la Rambla de Ball de Bastons

Festa del Ball de Bastons infantil de l'Arboç

més informació

20

OCT

20 Octubre de 2018 - a partir de les 11 del matí, a la Casa de Cultura

Dia de les Ciències - Taller de matemàtiques divertides

més informació

26

OCT

26 Octubre de 2018 - a la plaça de Catalunya, davant del CAP

L'Enramada

més informació

27

OCT

27 Octubre de 2018 - a la plaça de Catalunya, davant del CAP

L'Enramada

més informació

1

NOV

1 Novembre de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre 'El Centre'

'El verí del teatre', a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc

més informació

4

NOV

4 Novembre de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre 'El Centre'

'El verí del teatre', a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 8173548

Dolor i consternació a l'Arboç per la mort en accident de tres veïns