Dos arbocencs participaran al Panda Raid 2018

L’Arboç, 6 Febrer de 2018

Els germans arbocencs Marc i Ricard Ribas, disputaran l'edició d'enguany del Panda Raid, un ral-li a l'estil del París Dakar, però pel desert del Marroc. En total són set etapes que sumen més de 3.000 quilòmetres i que finalitzen a Marràqueix, després de recórrer camins, pistes i desert.

Ràdio l'Arboç entrevistarà en directe al Marc i al Ricard el pròxim dilluns 12 de febrer, al programa esportiu URSAI 2.0 (19:30h), on ens explicaran amb tot detall l'aventura que els espera i com s'han preparat ells i el seu vehicle, un Marbella modificat que ja va córrer l'edició 2016 del raid.

L'equip arbocenc sortirà des de la localitat granadina de Motril per recórrer una prova duríssima i exigent. La dificultat del Panda Raid radica en què els participants no poden dur a bord sistemes electrònics de navegació GPS ni localitzador. Una simple brúixola i un mapa de ruta són les úniques eines disponibles per moure's pel desert.

El Panda Raid és una de les proves més singulars i participatives per ser més assequible que d'altres competicions, on els equips van preparats amb milers d'euros en materials de recanvi i assistència. Per això en la passada edició del raid van participar més de 300 vehicles.

Els germans Ribas començaran la seva odissea el 2 de març. Per davant els esperen més de 3.000 quilòmetres de camins, terra, roques i els temuts fangars que es formen amb les precipitacions d'aquesta època de l'any.

Els germans faran la prova de forma solidària. Fan una crida a tothom on demanen aportacions de material escolar que deixaran en alguna de les localitats per les quals passin. També recullen ajuda econòmica. Per a donacions cal trucar al telèfon 652 907 348 o enviar un correu electrònic a l'adreça marc_ribas_p@hotmail.com

AGENDA D'ACTES

4

MAR

4 Març de 2018 - durant el matí, amb sortida a les 9:45 des de la Plaça de Catalunya

5a Cursa de Muntanya l'Arboç

més informació

14

ABR

14 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació

15

ABR

15 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 6281412

Dos arbocencs participaran al Panda Raid 2018