El diumenge 8 d'abril se celebrarà una nova edició de la caminada i trail solidari

L’Arboç, 12 Març de 2018

Imatge: Cartell oficial de l’esdeveniment

El diumenge 8 d'abril l'Institut de l'Arboç commemorarà el Dia Mundial de l'Activitat Física 2018 organitzant la tercera edició de la Caminada Solidària i Trail d'iniciació, enguany amb una distància de 6 km que transcorrerà per la nova Ruta 4 de les "Rutes de l'Arboç", recorregut per les barraques de pedra seca de l'Arboç. La Ruta 4 transcorre pels paratges de la zona agrícola existent entre l'Arboç i Banyeres del Penedès.

Fins al dia 21 de març el preu de la inscripció és de 10 euros. A partir d'aquesta data i fins al 4 d'abril el preu d'inscripció serà de 12 euros. La inscripció inclou la bossa del corredor amb la samarreta tècnica i bossa oficial de l'activitat, botifarra i beguda. Es pot formalitzar la inscripció en línia a través a l’enllaç:

 http://www.athleticevents.net/cursa/3a-caminada-i-trail-d-iniciacio-a-l-arboc-2018-248

La inscripció està oberta des d'avui dilluns 5 de març

Aquells participants que siguin menors d'edat han de portar complimentada l'autorització de menors. Descarregar autorització menors (accés)

Els organitzadors recomanen fer la inscripció via online, però també es poden formalitzar presencialment a l'Institut de l'Arboç o al Punt d'Informació Juvenil de la Casa de Cultura, situat al C/ Major 37 de l'Arboç, de dilluns a dijous en l'horari de 18:00 a 20:00h.

Descarregar full d'inscripció (PDF)

També podeu consultar el reglament (PDF)

La cursa sortirà des de l'Institut de l'Arboç a les 10:00?h, però abans caldrà recollir el dorsal de participació en la cantina de l'Institut des de les 8:30?h fins a les 9:45?h.
La cursa és sense cronometratge, no competitiva, i ha estat concebuda per a totes aquelles persones que desitgin tenir una primera presa de contacte amb l'apassionant món del Running, i també pels caminants que vulguin passar un matí agradable i amè per a una bona causa, ja que tots els beneficis obtinguts de les inscripcions aniran destinats als Bancs d'Aliments dels Ajuntaments col·laboradors.

La 3a Caminada Solidària i 3r Trail d'Iniciació 6km, és una activitat organitzada per l'Institut de l'Arboç, i inclosa dins el seu projecte de servei comunitari, que compta amb la col·laboració de l'AMPA de l'Institut de l'Arboç, dels Ajuntaments de l'Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, Castellet i la Gornal i del Club Esportiu l'Arboç.AGENDA D'ACTES

23

JUN

23 Juny de 2018 - a partir de les 9 del vespre, a la Sala Polivalent

Sopar popular, ball i revetlla de Sant Joan 2018

més informació

24

JUN

24 Juny de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre El Centre

CIRC - La fàbrica dels somnis, a càrrec de Tela Marinera

més informació

5

JUL

5 Juliol de 2018 - a les 12 del mati, en directe per Ràdio l'Arboç

Sorteig premis campanyes comercials de juny

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 7174818

El diumenge 8 d'abril se celebrarà una nova edició de la caminada i trail solidari