L'ajuntament tanca l'acord amb el grup perquè toquin al camp de futbol el dissabte 25 d'agost

L’Arboç, 29 Maig de 2018

El quart diumenge d'agost és Festa Major a l'Arboç, i l'Ajuntament ja ha començat a desvetllar algunes de les principals sorpreses que s'estan preparant, especialment en l'àmbit musical. Celtas Cortos, el mític grup de Valladolid, serà el cap de cartell del concert de la Festa Major de l'Arboç 2018. L'Ajuntament de l'Arboç ha tancat l'acord amb el grup perquè toquin a l'antic camp de futbol el dissabte 25 d'agost del 2018.

Celtas Cortos és reconegut pel seu particular estil de rock celta i lletres combatives (però també romàntiques) amb la veu característica del cantant, Jesús Hernández Cifuentes. Amb el temps, l'estil del grup ha incorporat influències d'altres músiques com el metal, l'ska, el flamenc, el son cubà o, fins i tot, el tecno. Des de l'Ajuntament s'està treballant en la preparació de la Festa Major 2018. En les pròximes setmanes, des del consistori han apuntat que s'aniran presentant els diferents actes.

Celtas Cortos va néixer el 1986 a Valladolid, on van guanyar un concurs d'àmbit local quan encara es deien Colectivo Eurofolk. Després de dos discs inicials, la seva tercera entrega 'Cuentame un cuento' (1991) els va donar a conèixer a l'àmbit nacional, amb un reconeixement mediàtic i popular que es mantindria i inclús s'ampliaria amb els següents 'Tranquilo Majete' i 'En Estos Días Inciertos'.

La marxa del seu cantant Jesús Cifuentes el 2003 no va suposar que el grup aturés la seva activitat, fent-se càrrec Antonio Muñoz de la veu. El 2006, Cifuentes torna al grup i publiquen '20 Soplando Versos', la gira de presentació del qual va tenir parada al Vendrell l'any 2007.El grup ha seguit girant i publicant àlbums els últims anys, l'últim dels quals és 'Energia Positiva', que ha de veure la llum el pròxim mes de setembre.

AGENDA D'ACTES

20

OCT

20 Octubre de 2018 - a les 11 del matí, des de la Rambla de Ball de Bastons

Festa del Ball de Bastons infantil de l'Arboç

més informació

20

OCT

20 Octubre de 2018 - a partir de les 11 del matí, a la Casa de Cultura

Dia de les Ciències - Taller de matemàtiques divertides

més informació

26

OCT

26 Octubre de 2018 - a la plaça de Catalunya, davant del CAP

L'Enramada

més informació

27

OCT

27 Octubre de 2018 - a la plaça de Catalunya, davant del CAP

L'Enramada

més informació

1

NOV

1 Novembre de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre 'El Centre'

'El verí del teatre', a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc

més informació

4

NOV

4 Novembre de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre 'El Centre'

'El verí del teatre', a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 8172974

L'ajuntament tanca l'acord amb el grup perquè toquin al camp de futbol el dissabte 25 d'agost