2.501€ de recaptació en una jornada esportiva i familiar molt participada

L’Arboç, 26 Setembre de 2018

Imatge: Foto de família amb el val amb l’import recaptat (Font: Aj. de l’Arboç)

 

Gairebé 550 inscrits a la 3a Cursa / Marxa solidària contra el Càncer i la 1a Kids Run Colors i Familiar han fet que el centre de la Vila s’hagi omplert de corredors i famílies aquest passat diumenge al matí. Un èxit rotund que demostra la solidaritat dels veïns i veïnes de l’Arboç.

 

La 3a Cursa Solidària contra el Càncer oferia tres variants: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km i la novedosa cursa a l’Arboç, la Kids Run Colors i Familiar de 1 km que ha estat un èxit rotund. La Kids Run Colors i familiar es tracta d’una cursa holi no competitiva que es podia fer en modalitat cursa i/o caminada, o alternant. Una nova activitat per a poder gaudir del diumenge conjuntament tota la família.

 

Un dels objectius prioritaris d’aquesta cursa, a banda de fomentar l’esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Per això, tenint en compte que un 50% del preu de la inscripció anava destinat a la lluita contra el càncer, es van recaptar 2.501€, i el beneficiari serà l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç agraeixen l’altíssima participació i la bona acollida d’aquesta iniciativa per part de tots els arbocencs.

 

Classificació Femenina:

1a: Montse Vega Muriana

2a: Susana Arenas

3a: Ana Rosalía Valle

 

Classificació Masculina:

1er: Marco Segura Martos

2on: Pol Jiménez Calull

3er: Jordi Guzman Pascual

En el següent enllça podeu consultar la classificació general: http://www.athleticevents.net/classificacio/cursa-solidaria-a-l-arboc-5-km-565

 AGENDA D'ACTES

Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 8602740

2.501€ de recaptació en una jornada esportiva i familiar molt participada