Sheila Fernández es proclama campiona del Trofeu Barcelona Comarques de gimnàstica rítmica

L’Arboç, 14 Juny de 2017

Imatge: Sheila Fernández amb el Trofeu Barcelona Comarques

El Club Rítmica Vilafranca va participar a la final del Trofeu Barcelona Comarques de gimnàstica rítmica que es va celebrar a Cardedeu el passat diumenge dia 11 de juny.

El primer conjunt en participar va ser el Prebenjamí A, format per l'arbocenca Sheila Fernández, Txell Picas, Ona Picas, Mariona Torrents, Jana Torrents i Isona Anfruns, que van assolir la primera posició.

Posteriorment, va ser el torn del conjunt Aleví nivell B format per Eva Buighas, Carlota González, Aina Ojeda, Carla Cuscó, Paula Rodero, Laura Puig i Fiona Fernández.

Finalment, va ser el torn del conjunt Benjamí nivell B amb Carla Munné, Clàudia Vallés, Helena Romero, Janna Rubires, Maria Troyano, Laia Pujol i Júlia Salvà.

Totes aquestes gimnastes, juntament amb la resta d'esportistes del CRV, seran presents al festival de final de temporada que se celebra aquest divendres 16 de juny a les 9 del vespre, al Pavelló Nou La Gamba de Vilafranca del Penedès.

El dilluns 19 de juny a 2/4 de 7 de la tarda, el programa d'esports URSAI 2.0 de Ràdio l'Arboç entrevistarà en directe a Sheila Fernández i a la seva entrenadora del CRV.

La gimnàstica rítmica és una disciplina esportiva que combina elements de ballet, gimnàstica, dansa i l'ús de diversos aparells (corda, pilota, cèrcol, maces i cinta) donant com a resultat un esport de gran elegància, plasticitat i vistositat. Les classes van dirigides a nens i nenes a partir dels 4 anys.

El Club Rítmica Vilafranca és un club de gimnàstica rítmica i gimnàstica estètica que es va fundar l'any 2010 amb la finalitat de fomentar i situar aquests esports al més alt nivell esportiu. El club forma part del Consell Esportiu de l'Alt Penedès, de la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica i de la Real Federación Española de Gimnasia Rítmica. Les gimnastes del club que competeixen, participen en les competicions oficials organitzades pels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica i el Campionat d'Espanya de Gimnàstica Rítmica.

Font: Redacció de Ràdio l'Arboç

AGENDA D'ACTES

30

DES

30 Desembre de 2017 -

Cursa de Sant Silvestre l'Arboç-Banyeres

més informació


Copyright © 2017 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 5899679

Sheila Fernández es proclama campiona del Trofeu Barcelona Comarques de gimnàstica rítmica