Teatre a la fresca a la plaça de la Puntaire

L’Arboç, 12 Juliol de 2017

Imatge: Cartell promocional de l'obra "Somnis del Paral·lel" d'aquest dissabte.

Aquest dissabte 15 de juliol l'Arboç viurà una gran vetllada de teatre a la fresca de la mà de l'Elenc Artístic Arbocenc, que representarà el molt aclamat musical "Somnis del Paral·lel" a partir de 2/4 d'11 de la nit, a la plaça de la Puntaire.
 
Somnis del Paral•lel mobilitza entre 30 i 35 actors, dels 16 als 70 anys, en un muntatge que encadena una trentena de números inspirats en els espectacles i les cançons del Paral·lel barceloní dels anys 20 del segle XX.
És, per tant, un espectacle dinàmic, amb molta varietat de vestuari durant l'hora i quaranta minuts que dura.

L'Elenc Artístic Arbocenc va estrenar "Somnis del Paral·lel" el novembre de 2015, coincidint amb l'inici de l'any del centenari de la companyia teatral, i va ser rebut amb gran entusiasme per part del públic de l'Arboç i rodalia, que va omplir el teatre El Centre de gom a gom durant els dos dies de representació, aconseguint un gran èxit, i també en altres sales de ciutats i municipis com Vilanova i la Geltrú, La Gornal, La Torre de l'Espanyol, Llorenç del Penedès, Vilanova d'Escornalbou, Vilafranca del Penedès o Bellvei.

Les entrades es poden adquirir anticipadament al preu de 10 € a la Papereria Montserrat del carrer Hospital, o a la taquilla de la Puntaire 30 minuts abans de començar l'espectable. En acabar la representació l'Elenc convidarà a tots els assistents a coca i rom cremat fet al moment.

L'Elenc Artístic Arbocenc també sorteja una entrada doble entre totes les persones que facin "m'agrada" a la seva pàgina de Facebook a la direcció: https://www.facebook.com/elencartisticarbocenc, fins aquest dijous 13 de juliol.

El teatre a la fresca d'aquest dissabte l'organitza l'Elenc Artístic Arbocenc amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.Font: Redacció de Ràdio l'Arboç

AGENDA D'ACTES

4

MAR

4 Març de 2018 - durant el matí, amb sortida a les 9:45 des de la Plaça de Catalunya

5a Cursa de Muntanya l'Arboç

més informació

14

ABR

14 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació

15

ABR

15 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 6281429

Teatre a la fresca a la plaça de la Puntaire