Comencen els treballs d'instal-lació de la fibra òptica a l'Arboç

L’Arboç, 13 Juliol de 2017

Per descarregar el document de permís d'instal·lació per a comunitats de veïns o particulars feu clic aquí

 

Després de les gestions efectuades per l'Ajuntament de l'Arboç amb l'objectiu de portar la fibra òptica al municipi, el consistori informa que els representants de MÁSMóvil ja estan treballant a la zona per sol·licitar els permisos d'instal·lació del nou cablejat. L'acceptació d'aquest document per part dels administradors de finques, comunitats de veïns i propietaris particulars és un requisit indispensable per poder completar el desplegament físic d'aquesta xarxa de nova generació.

 

D'aquesta manera, la renovació del cablejat permetrà que la fibra òptica arribi a l'Arboç i augmentarà així la connectivitat, la velocitat i la qualitat de connexió del municipi. L'acceptació del permís d'instal·lació autoritza a l'operador MÁSMóvil a accedir i fer servir els espais i dependències de l'edifici necessaris per procedir a la instal·lació i adaptació del cablejat i altres components, elements i equips necessaris per al correcte funcionament, explotació, reparació, manteniment i conservació de la xarxa.

 

A més, aquestes tasques no representaran cap cost per a la comunitat de propietaris o propietaris particulars. MÁSMóvil, mitjançant personal degudament acreditat, procurarà minimitzar en tot moment les molèsties que la instal·lació els pugui ocasionar.


L'Ajuntament de l'Arboç informa també que la companyia MÁSMóvil manté acords comercials amb altres operadors, com és el cas d'Orange. Per tant, els clients d'aquestes companyies també es podran beneficiar d'aquest servei de fibra òptica. Per a més informació sobre aquest aspecte, podeu consultar el portal web www.masmovil.es.


La previsió és oferir el servei de fibra òptica a finals de l'any 2017, un fet que permetrà que l'Arboç faci un salt qualitatiu important en termes tecnològics i de connectivitat. A més, la posada en marxa d'aquest nou servei suposarà un guany socioeconòmic important per a la ciutadania.Font: Gabinet de Premsa de l'Ajuntament de l'Arboç

AGENDA D'ACTES

4

MAR

4 Març de 2018 - durant el matí, amb sortida a les 9:45 des de la Plaça de Catalunya

5a Cursa de Muntanya l'Arboç

més informació

14

ABR

14 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació

15

ABR

15 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 6281417

Comencen els treballs d'instal-lació de la fibra òptica a l'Arboç