El Club Esportiu l'Arboç organitza una sortida BTT i una caminada amb Lluna plena

L’Arboç, 2 Agost de 2017

El Club Esportiu l'Arboç organitza noves activitats per als pròxims dies 6 i 7 d'agost.

La primera d'elles serà aquest diumenge, amb una sortida BTT des de l'Arboç al Castellot de la Marca i tornada a la vila. El recorregut, que serà caire circular, té un total aproximat de 25 km, de dificultat moderada. La concentració serà a la Rambla del Ball de Bastons a 2/4 de 8 del matí, amb sortida 15 minuts més tard.

La segona activitat esportiva programada és una caminada nocturna sota la Lluna plena des de l'Arboç al Castell de Castellet, amb un recorregut d'aproximadament 8,5 km i de dificultat baixa. La concentració de caminants serà davant de la Casa de Cultura a les 9 de la nit, amb sortida 15 minuts més tard.

Les persones interessades a apuntar-se a alguna de les activitats s'han d'adreçar al PIJ de la Casa de Cultura, al carrer Major 37, en línia al web www.esportiularboc.club.

Per qualsevol dubte contacteu per Facebook a www.facebook.com/groups/clubesportiularboc o al correu info@esportiularboc.club. El preu d'inscripció és de 5 euros per activitat (no socis del club), i gratuïta pels socis del Club Esportiu l'Arboç.

Si encara no sou socis del club, podeu formalitzar la inscripció a les mateixes direccions i adreces anteriorment citades. Font: Redacció Ràdio l'Arboç

AGENDA D'ACTES

4

MAR

4 Març de 2018 - durant el matí, amb sortida a les 9:45 des de la Plaça de Catalunya

5a Cursa de Muntanya l'Arboç

més informació

14

ABR

14 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació

15

ABR

15 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 6285724

El Club Esportiu l'Arboç organitza una sortida BTT i una caminada amb Lluna plena