Gran diada castellera per celebrar el 15è aniversari de la represa dels Minyons de l'Arboç

L’Arboç, 11 Octubre de 2017

Imatge: 3d7 dels Minyons aquest diumenge

Aquest diumenge dia 8 d'octubre, els Minyons de l'Arboç van celebrar el seu 15è Aniversari de la seva represa i van fer-ho a lo gran.

Una gran diada a sis bandes, en la qual van participar amb els amfitrions els Castellers de Sants, la Joves de Valls, la Jove de Tarragona, els Bordegassos de Vilanova i la Jove de Sitges. La diada sorprenentment va durar poc més de 2 hores i quart, per completar l'actuació de les sis colles.

Els de la camisa vermella van encetar ronda amb el 2 de 6 descarregat, per continuar amb el 3 de 7, marca de la casa. En tercera ronda van descarregar el 4 de 7. Va ser a la ronda de pilars, on els Minyons de l'Arboç tenien el gran objectiu, descarregar el pilar de 5 que el divendres abans ja havien descarregat a l'assaig, però el castell no va anar bé d'un principi el van poder descarregar in extremis, tot hi el treball del terç que al final va saltar per davant. Una llàstima, però va ser una caiguda sense conseqüències.

Els borinots era el primer cop que actuaven a l'Arboç i van fer una excel-lent actuació amb el 3 de 9, 4 de 9, dos de 8 amb folre i pilar de 5. La Joves de Valls, va sortir de 3 de 8 amb l'agulla, després el 3 de 9, en tercera ronda 5 de 8 i pilar de 7 amb folre, tot descarregat. La Jove de Tarragona, va sortir de 9 de 8, després un 4 de 8 amb vistes al 4 de 9, 3 de 8 i pilar de 6. Tot descarregat.

Els Bordegassos de Vilanova, en primera ronda desmuntaven el 4 de 8, per després completar-lo, en segon el 2 de 8 amb folre, 5 de 8 intent desmuntat, després completaven el 3 de 8 i acabaven l'actuació completant dos pilars de 5. La jove de Sitges, sortia amb un 4 de 7 amb l'agulla, a continuació completava el 5 de 7, en tercera ronda descarregava el 4 de 7 i en ronda de pilars el de 5.

Després de la Diada, els Minyons van fer un dinar per la colla i organitzar una festa, on va haver-hi sorpreses, bona música i molta gresca.

Font: Ràdio l'Arboç

AGENDA D'ACTES

23

JUN

23 Juny de 2018 - a partir de les 9 del vespre, a la Sala Polivalent

Sopar popular, ball i revetlla de Sant Joan 2018

més informació

24

JUN

24 Juny de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre El Centre

CIRC - La fàbrica dels somnis, a càrrec de Tela Marinera

més informació

5

JUL

5 Juliol de 2018 - a les 12 del mati, en directe per Ràdio l'Arboç

Sorteig premis campanyes comercials de juny

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 7174781

Gran diada castellera per celebrar el 15è aniversari de la represa dels Minyons de l'Arboç