El Club Esportiu l'Arboç organitza una excursió a l'Avenc i Avencons de la Febró per diumenge 15 d'octubre

L’Arboç, 11 Octubre de 2017

El Club Esportiu l'Arboç organitza una nova activitat programada per aquest diumenge 15 d'octubre. Es tracta d'una excursió a l'Avenc i Avencons de la Febró, amb una caminada per aquesta zona de La Mussara. Els guies monitors seran Manuel Tabueña i Ferran Gutiérrez.

Al nord del Baix Camp s'enlaira el massís muntanyós de Prades i la Mussara, a poc més de 1.000 metres d'altura. Enmig de boscos de caràcter prepirinenc, hi localitzem unes formacions geològiques úniques a Catalunya: una gran diàclasi (fissura o esquerda a la roca) i un sistema de coves. En total, uns 1.800 metres de recorregut, si bé l'avenc principal té uns 300 metres de llargada i 35 de profunditat, un autèntic espectacle pels amants de la muntanya i els grans paisatges.

Les inscripcions es poden fer fins al dissabte 14 d'octubre al web www.esportiularboc.club o presencialment al PIJ de Can Rossell.

La sortida de l'excursió es farà amb cotxes particulars des de la rambla del Ball de Bastons a 2/4 de 8 del matí. El nivell de la caminada és moderat alt, amb un desnivell de 459 metres i un recorregut de 10 km.

La inscripció amb assegurança és de 5 euros i de 2 euros per federats, pels socis del club és gratuïta. El preu del desplaçament és de 3,5 euros (variable en funció de les persones inscrites i vehicles disponibles, a abonar al conductor del vehicle), i que inclou benzina, peatges i aparcament, anada i tornada.

Per a més informació sobre les activitats del Club Esportiu l'Arboç o per fer-se soci, hom pot adreçar-se al web esportiularboc.club o als perfils de Facebook del club o al de les Rutes de l'Arboç.

L'activitat del diumenge compta amb la col-laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Ràdio l'Arboç

AGENDA D'ACTES

30

DES

30 Desembre de 2017 -

Cursa de Sant Silvestre l'Arboç-Banyeres

més informació


Copyright © 2017 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 5899666

El Club Esportiu l'Arboç organitza una excursió a l'Avenc i Avencons de la Febró per diumenge 15 d'octubre