Una professora de l'Institut de l'Arboç guanya el concurs Ciència en acció

L’Arboç, 8 Novembre de 2017

Sònia Pérez va participar en la XVIII edició del programa Ciència en Acció. Aquest concurs està especialment dirigit a professors i divulgadors de la comunitat científica.

L'objectiu del certamen és apropar la ciència i la tecnologia al públic en general, però especialment als joves. La professora de l'institut de l'Arboç va rebre el primer premi pel seu treball "Joguines amb molta química". L'objectiu és mostrar els motius pels quals algunes joguines canvien de color davant de la radiació ultraviolada, la temperatura o la humitat.

Aquest és un dels molts experiments que Sònia Pérez porta a les aules de l'institut arbocenc i que en molts casos sorgeixen de preguntes dels seus alumnes. Bombolles de sabó d'hidrogen i oxigen o globus amb barreja de diferents elements són altres experiències que s'han estudiat en les seves classes. Pérez destaca que després dels experiments augmenta la motivació i la curiositat dels alumnes.

Les classes experimentals de química fan que l'assignatura optativa, que també imparteix la professora als alumnes de secundària, tingui una gran demanda per part dels estudiants.

AGENDA D'ACTES

4

MAR

4 Març de 2018 - durant el matí, amb sortida a les 9:45 des de la Plaça de Catalunya

5a Cursa de Muntanya l'Arboç

més informació

14

ABR

14 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació

15

ABR

15 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 6281440

Una professora de l'Institut de l'Arboç guanya el concurs Ciència en acció