Gran Cavalcada dels Reis d'Orient 2018 a l'Arboç

L’Arboç, 4 Gener de 2018

Demà divendres 5 de gener de 2018 la vila de l'Arboç organitzarà tot un seguit d'actes per rebre a S.S.M.M. els Reis d'Orient.

De bon matí, a les 12 del migdia, els Pregoners Reials anunciaran pels carrers del poble l'arribada de S.S.M.M. els Reis d'Orient, acompanyats dels alumnes de l'Escola de Música Tradicional del Penedès. El recorregut que faran els Pregoners Reials sortirà des del Poliesportiu Municipal i realitzarà el següent recorregut: av. Generalitat de Catalunya, c/ Hortaleza, av. Tarragona, av. Sant Jordi, c/ de l'Hospital, Rambla Gener, c/ Muralla, c/ Abat Escarrè, c/ Major, i arribada a la Plaça de la Vila.

A les 18:30 h de la tarda arribarà el gran moment que tots els infants arbocencs estan esperant, la Gran Cavalcada dels Reis d'Orient recorrerà els carrers de la vila.

El recorregut de la Gran Cavalcada dels Reis d'Orient serà el següent: sortida des del Camp de Futbol Antic, av. Jacint Verdaguer, c/ Rafael Casanovas, rambla Gener, passeig Panxita, Via Augusta, plaça de Catalunya, av. Sant Jordi, c/ de l'Hospital, Rambla Gener, c/ Major, i arribada a la Plaça de la Vila.

A la seva arribada a la plaça de la Vila, els Reis d'Orient s'adreçaran al pessebre vivent de la plaça de l'Església a adorar l'Infant Jesús. Durant la tarda, l'Associació de Dones Arbocenques repartiran coca i xocolata per a tots els infants. A continuació, el Reis d'Orient aniran al balcó de l'Ajuntament on s'adreçaran a tot el públic assistent en el tradicional discurs. Per acabar la jornada, la comitiva reial es dirigirà al local Arbosense per tal que tots els infants tinguin l'oportunitat de parlar amb ells i transmetre'ls els seus desitjos de cara a la màgica Nit de Reis.

Font: Gabinet de Premsa de l'Ajuntament de l'Arboç

AGENDA D'ACTES

23

JUN

23 Juny de 2018 - a partir de les 9 del vespre, a la Sala Polivalent

Sopar popular, ball i revetlla de Sant Joan 2018

més informació

24

JUN

24 Juny de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre El Centre

CIRC - La fàbrica dels somnis, a càrrec de Tela Marinera

més informació

5

JUL

5 Juliol de 2018 - a les 12 del mati, en directe per Ràdio l'Arboç

Sorteig premis campanyes comercials de juny

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 7188251

Gran Cavalcada dels Reis d'Orient 2018 a l'Arboç