Taller - La factura de la llum, com podem reduir-la?

L’Arboç, 10 Gener de 2018

Aquest divendres 12 de gener de les 17.30 a les 19:00h de la tarda, a l'Auditori Municipal de la Casa de Cultura, tècnics experts explicaran conceptes diversos que componen la factura de la llum i que per a molts encara segueixen essent incomprensibles. Els assistents al taller poden portar voluntàriament el seu rebut de la factura de la llum, ja que es tractaran casos pràctics.

Quin és l'origen de l'electricitat que consumim?; que és la potència contractada?; quins tipus de contractes i modalitats hi ha? Totes aquestes qüestions i moltes altres es tractaran en el taller: "la factura de la llum, com podem reduir-la?".

L'acció s'emmarca dins del Pacte d'Alcaldes per la Sostenibilitat subscrit per l'Ajuntament amb l'objectiu de millorar l'eficiència energètica del municipi.

Les polítiques encaminades a millorar la sostenibilitat passen per factors molt diversos, com utilitzar energies renovables, però la principal i més important és reduir el consum i que aquest sigui responsable i eficient. En aquest sentit l'Ajuntament de l'Arboç presenta aquest primer taller que s'espera que sigui un èxit.

Font: Gabinet de Premsa de l'Ajuntament de l'Arboç

AGENDA D'ACTES

11

FEB

11 Febrer de 2018 -

Gran Rua de Carnaval 2018

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 6076630

Taller - La factura de la llum, com podem reduir-la?