Nou Treball de Recerca de l'Institut de l'Arboç sobre la Timba de Santa Bàrbara

LArbo, 12 Febrer de 2018

L'estudiant de segon de Batxillerat de l'Institut de l'Arboç, Nèvia Pujol Bertran, ha dut a terme un interessant Treball de Recerca que porta per títol principal: El jaciment arqueològic de la Timba de Santa Bàrbara (Castellet i la Gornal). Cercant el vi fenici., dirigit pel professor Guillem Gracià.

Nèvia Pujol és una de les principals col-laboradores del projecte de la Timba i ha participat en els treballs de recerca arqueològica i de socialització del coneixement durant els anys 2016 i 2017. El treball de la Nèvia ha estat avaluat amb la màxima qualificació.

L'equip oficial d'arqueòlegs, responsable del jaciment que conformen la Cooperativa Arqueovitis, han volgut agrair la dedicació i l'esforç de la Nèvia, i la voluntat de l'equip docent de l'Institut de l'Arboç, en especial del professor Guillem Gracià, per transmetre-li els coneixements i les eines per dibuixar les ceràmiques dels avantpassats.

Aquests treballs, ensenyaments i pràctiques busquen donar impuls i suport a les futures generacions d'arqueòlegs del Penedès perquè formin part activa del projecte de la Timba, Font de la Canya o el Puig del Cocodril. La proximitat i la importància d'aquests jaciments penedesencs és una gran sort per a tots aquells joves interessants en el món de l'arqueologia i de la història dels nostres avantpassats, ja que aquests es remunten als inicis del segle VII abans de Crist.

Font: Redacció Ràdio l'Arboç

AGENDA D'ACTES

4

MAR

4 Març de 2018 - durant el matí, amb sortida a les 9:45 des de la Plaça de Catalunya

5a Cursa de Muntanya l'Arboç

més informació

14

ABR

14 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació

15

ABR

15 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 6281403

Nou Treball de Recerca de l'Institut de l'Arboç sobre la Timba de Santa Bàrbara