Les dues papereries de l'Arboç punts de recollida de donacions pels campaments de refugiats sahrauís

L’Arboç, 13 Febrer de 2018

El pròxim mes de març, un grup d'estudiants d'Infermeria i d'Educació Infantil de la Seu Baix Penedès de la Universitat Rovira i Virgili a Coma-Ruga, junt amb professionals de la sanitat i la comunicació, viatjaran als campaments de refugiats sahrauís.

En el marc del projecte "Forma i forma't als campaments sahrauís" presentat per Baix Penedès amb el Sàhara a la convocatòria "Col-labora en un projecte de cooperació internacional" del Centre de Cooperació al Desenvolupament Universitat Rovira i Virgili Solidària, durant deu dies els estudiants treballaran conjuntament amb els professionals i estudiants de les llars d'infants, les escoles i l'hospital del campament de Dajla.

Des de Baix Penedès amb el Sàhara us animen a participar en el projecte aportant el vostre granet solidari en la recollida de material escolar i sanitari que fan des de l'associació, i que els participants al projecte faran arribar al campament de Dajla.

El material escolar que es recull és el següent: Llapis, Gomes, Bolígrafs esborrables, Maquinetes, Colors de fusta, Guixos i Fulls DIN-A4.

Material sanitari: Medicaments en dosis pediàtriques: Ibuprofèn, Prednisona. Amoxicil-lina en suspensió, medicaments de rehidratació, pomades per cremades de contacte.

Medicaments: Pomades hemorroidals, Amoxicil-lina Clavulànic, Bisacodil, Duphalac, Diclofenac, Nolotil injectable, Dexketoprofè, Nistatina en pomada, Metronidazole Intravenós, Cotrimoxazole en xarop.

Altres materials mèdics necessaris:

Bates d'infermeria, Esfigmomanòmetres, Estetoscopis, Saturòmetre portàtil, Ondoscopi, Glucòmetres + tires, Termòmetres, Sets de cura, Depressors, Plaques per raigs X.

Podeu fer les vostres aportacions de material escolar als punts de recollida el 2 de març. Els punts de recollida de material escolar a l'Arboç són la llibreria El Rasclet, Av. Penedès, 2. T. 977167977 i la Papereria Llibreria Montserrat, C/ Hospital, 20 T. 977671134

També accepten donatius econòmics amb els quals es proposen aconseguir part del material sanitari més específic (número de compte ES45 0182 2968 51 0200624991)

ALTRES PUNTS DE RECOLLIDA DE MATERIAL ESCOLAR A LES COMARQUES DE L'ALT I BAIX PENEDÈS

LA BISBAL DEL PENEDÈS, Biblioteca de la Bisbal del Penedès, Centre Municipal de Cultura. Plaça Major, 11 T. 977 16 99 17

ELS MONJOS, Llibreria Papereria Els 4 nens, C/ Santa Margarida, 23

EL VENDRELL, Copisteria S'print, Av. Baix Penedès, 17-19, Local 12 T. 977665122, Llibreria J. Mitjans C/ Dr. Robert, 28

COMA-RUGA, CRAI URV Seu Baix Penedès, Av. Palfuriana, 104

LLORENÇ DEL PENEDÈS, Ca l'Estudiant, C/ Francesc Macià, 9 T. 977678103, Ampa CEIP Les Cometes, C/ Escoles

Font: Redacció Ràdio l'Arboç

AGENDA D'ACTES

2

JUN

2 Juny de 2018 - a 2/4 de 7 de la tarda, al local de la penya

25è Aniversari de la Penya Barcelonista 'Salvador Sadurní' de l'Arboç

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 6948833

Les dues papereries de l'Arboç punts de recollida de donacions pels campaments de refugiats sahrauís