5a Cursa de Muntanya L'Arboç

L’Arboç, 14 Febrer de 2018

El proper diumenge 4 de març l’Arboç serà la seu de la 5a Cursa de Muntanya L'Arboç. S’ha programat la participació en dues modalitats diferents. Hi ha una cursa llarga de 21 Km, que sortirà a les 9.30 h del matí, una curta de 14 Km, que sortirà a les 9.45 h del matí i una de la mateixa distància però que es durà a terme en format de caminada que sortirà també a les 9.45 h del matí. El recorregut transcorrerà pels més bells paratges de l’Arboç, Castellet i el Parc Natural del Foix.

La plaça de Catalunya acollirà l’àrea logística de la cursa. La recollida de dorsals tindrà lloc davant del poliesportiu municipal el dissabte 3 de març de 17:30 a 20h i el mateix diumenge 4 de març de 7.45 a les 9.15h. El lliurament premis serà a les 12:30h aproximadament i en finalitzar hi haurà un sorteig de regals entre els participants.

Tots els inscrits rebran menjar, beguda, una bossa de regal amb una samarreta tècnica i participaran en diversos sorteig al finalitzar el lliurament de premis. S’han previst tota una sèrie de serveis pels participants (dutxes, guarda-roba, ambulància).

Les inscripcions es poden formalitzar a la Casa de Cultura de l’Arboç de dilluns a dijous de les 18 a les 20h, o bé a l’Agència de Viatges El Rasclet en horari comercial, o bé a través de la plana web www.tretzesports.org. Per a més informació es pot consultar al perfil de facebook de la “5a Cursa de Muntanya L'Arboç”.

La 5a Cursa de Muntanya de l’Arboç és un esdeveniment organitzat per Tretzesports i El Rasclet Viatges, amb el suport de l’Ajuntament de l’Arboç i la col·laboració de diferents entitats i negocis de la vila.Font: Redacció Ràdio l'Arboç

AGENDA D'ACTES

4

MAR

4 Març de 2018 - durant el matí, amb sortida a les 9:45 des de la Plaça de Catalunya

5a Cursa de Muntanya l'Arboç

més informació

14

ABR

14 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació

15

ABR

15 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 6281407

5a Cursa de Muntanya L'Arboç