L'Arboç commemora el Dia Internacional de la Dona

L’Arboç, 1 Març de 2018

Imatge: Cartell promocional dels actes de la setmana de la Dona 2018 (Autor: Aj. de L'Arboç)

La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Arboç, amb la col-laboració de l'Associació de Dones Arbocenques i el Club Esportiu de l'Arboç, organitzen tot un seguit d'actes per a la setmana vinent del 5 al 9 de març per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2018. Amb l'objectiu d'aplegar el màxim nombre de dones de l'Arboç i comarca, l'Ajuntament de l'Arboç articula tota una proposta d'actes commemoratius que es perllonguen al llarg de tota la setmana.

Dilluns 5 de març a les 6 de la tarda, al local Arbosense hi haurà jornada de portes obertes al Ball Lineal, i totes aquelles persones que ho desitgin podran participar en l'activitat. En acabar, el terapeuta Denci Llebaria realitzarà per atots els assistents un taller de "Corexpressió, autoconeixement a través del teu cos".

Dimarts 6 de març l'Auditori Municipal acollirà, de les 17 a les 19.30h de la tarda, la conferència activa "PsicoPíldora: Mindfulness, passos cap a la felicitat i l'harmonia", a càrrec de la psicòloga Mar Morgado.

Dimecres 7 de març a partir de les 6 de la tarda tots els inscrits a la Setmana de la Dona podran participar en un debat sobre l'empoderament femení. Aquest debat tindrà lloc a l'Auditori Municipal i estarà moderat per Dailys Fonteboa, llicenciada en psicologia .

Dijous 8 de març, Dia Internacional de la Dona, a les 18h, l'Auditori Municipal acollirà la xerrada "Com em comunico amb els meus fills", a càrrec de l'especialista en Psicologia infantil de l'educació, Julio Fonteboa. En acabar, al mateix Auditori Municipal tindrà lloc la llegida del manifest del Dia Internacional de la Dona.

Divendres 9 de març a les 7 de la tarda, totes les persones inscrites a la Setmana de la Dona de l'Ajuntament de l'Arboç podran participar en l'original gimcana que ha organitzat especialment per a l'ocasió el Club Esportiu de l'Arboç. Es faran diversos equips o grups que hauran de superar diferents proves en diversos escenaris del nucli antic de la vila. El grup guanyador serà obsequiat amb una estada en un Spa amb degustació gastronòmica. En concloure la gimcana totes les persones inscrites estan convidades a un sopar i ball al Local Arbosense amenitzat per l'artista i showman local Rufino.

Per apuntar-se a les activitats cal adreçar-se al Punt d'Informació Juvenil, situat al carrer Major 37 de l'Arboç abans del 2 de març de 2018. El preu del paquet de totes les activitats és de només 7 euros.

Font: Redacció Ràdio l'Arboç

AGENDA D'ACTES

23

JUN

23 Juny de 2018 - a partir de les 9 del vespre, a la Sala Polivalent

Sopar popular, ball i revetlla de Sant Joan 2018

més informació

24

JUN

24 Juny de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre El Centre

CIRC - La fàbrica dels somnis, a càrrec de Tela Marinera

més informació

5

JUL

5 Juliol de 2018 - a les 12 del mati, en directe per Ràdio l'Arboç

Sorteig premis campanyes comercials de juny

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 7174803

L'Arboç commemora el Dia Internacional de la Dona