El SOM de l'Arboç ha atès més de 900 persones durant el 2017

L’Arboç, 13 Març de 2018

Imatge: Imatge d'un curs d'informàtica (Font: Aj. de l'Arboç)

El Servei d'Ocupació Municipal de l'Arboç (SOM l'Arboç) ha atès també durant el passat any un centenar de demandes de feina per part de les 211 empreses de la Vila i rodalia que estan registrades a aquest Servei i que tenien necessitats de cobrir llocs de treball. El darrer cas ha estat el de dos participants al curs de Magatzem i logística que un cop finalitzades les pràctiques han estat contractats per una empresa arbocenca.

Actualment hi han 7 ofertes de treball pendents de cobrir.

A través de la borsa de treball del SOM l'Arboç s'ofereix a les empreses fer la difusió de les vacants i la recerca de candidats amb el perfil professional que demanen. Aquestes ofertes habitualment són d'empreses del territori. El nombre total de persones que han estat ateses al SOM durant el 2017 és de 931, de les quals 627 són de l'Arboç i la resta de municipis veïns. El tipus d'actuació amb cadascuna d'elles ha estat molt diferent en funció de les necessitats de la persona i del tipus de demanda. Des del cas d'una persona que sol-licita a través del web la inscripció al servei per estar informada i participar en el procés de selecció de les ofertes de feina que activem, al d'altres persones que prefereixen anar a l'oficina en persona, o bé perquè volen donar-se d'alta, perquè necessiten un acompanyament més proper sigui per fer o adaptar el currículum, per orientació laboral, per recerca de formació, donar-se d'alta altres serveis i recursos laborals i formatius, etc.

Les accions varien en funció de la demanda, grau d'autonomia, necessitats, etc. En tots els casos la persona pot estar a l'atur o bé estar interessada en un canvi laboral. Durant l'any 2017 també s'han realitzat 6 accions formatives amb l'objectiu de dotar els participants dels coneixements necessaris en especialitats que s'ha detectat que hi ha demanda.

Tothom que estigui interessat es pot adreçar a la primera planta de la Casa de Cultura els matins d'11 a 13h i les tardes de dimarts i dijous de 16 a 18h. També es pot realitzar la inscripció en línia, des de qualsevol ordinador o des del mòbil, a través del web http://som.arbocenc.org.

Font: Redacció Ràdio l'Arboç

AGENDA D'ACTES

28

SET

28 Setembre de 2018 -

5a Ruta dels Platets

més informació

29

SET

29 Setembre de 2018 -

5a Ruta dels Platets

més informació

30

SET

30 Setembre de 2018 -

5a Ruta dels Platets

més informació

5

OCT

5 Octubre de 2018 -

5a Ruta dels Platets

més informació

6

OCT

6 Octubre de 2018 -

5a Ruta dels Platets

més informació

7

OCT

7 Octubre de 2018 -

5a Ruta dels Platets

més informació

7

OCT

7 Octubre de 2018 -

3ª Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 7897464

El SOM de l'Arboç ha atès més de 900 persones durant el 2017