L'Arboç organitza dos cursos d'informàtica gratuïts durant els mesos d'estiu

L’Arboç, 12 Juny de 2018

Amb la idea d'aprofitar els mesos d'estiu, l'Ajuntament de l'Arboç organitza dos cursos d'informàtica per a formar-se gratuïtament en aquest camp. Es tracta d'un curs d'ofimàtica bàsica per a majors de 55 anys i un curs d'informàtica de nivell usuari per a totes les edats. L'objectiu principal del curs de formació per a majors de 55 anys, és el d'aprendre a navegar per Internet, la utilització del correu electrònic i el sistema operatiu Windows. Es tracta de facilitar l'accés de la gent gran a les tecnologies de la informació i comunicació. En el cas del curs per a totes les edats, l'objectiu és aprofundir en l'ús de les noves tecnologies i l'accés a Internet, i el sistema operatiu Windows.

Els dos cursos tindran una durada de 21 hores repartides entre el 26 de juny i el 17 de juliol. El curs per a totes les edats serà en horari matins de 9:30h a 12:30h i el curs per a majors de 55 anys en horari de tarda de 16:30 a 19:30h.

Per a més informació i/o inscripcions als dos cursos, es pot fer a través del web del Servei d'Ocupació Municipal, www.som.arbocenc.org/treballadors/ofertaformativa. També es pot adreçar personalment a l'oficina del Servei d'Ocupació al carrer Major 37 1r pis (Casa de Cultura), de les 11 a les 13 h, o bé trucar al 977 167 179, o bé enviar un correu electrònic a l'adreça serveiocupacio@arbocenc.cat. Les places són limitades.

Aquesta acció formativa ha estat impulsada per la Regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament de l'Arboç, i ha estat finançada pel mateix Ajuntament de l'Arboç i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d'Intervenció Integral al nucli Antic de l'Arboç (Pla de Barris).Font: Redacció Ràdio l'Arboç

AGENDA D'ACTES

20

OCT

20 Octubre de 2018 - a les 11 del matí, des de la Rambla de Ball de Bastons

Festa del Ball de Bastons infantil de l'Arboç

més informació

20

OCT

20 Octubre de 2018 - a partir de les 11 del matí, a la Casa de Cultura

Dia de les Ciències - Taller de matemàtiques divertides

més informació

26

OCT

26 Octubre de 2018 - a la plaça de Catalunya, davant del CAP

L'Enramada

més informació

27

OCT

27 Octubre de 2018 - a la plaça de Catalunya, davant del CAP

L'Enramada

més informació

1

NOV

1 Novembre de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre 'El Centre'

'El verí del teatre', a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc

més informació

4

NOV

4 Novembre de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre 'El Centre'

'El verí del teatre', a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 8173185

L'Arboç organitza dos cursos d'informàtica gratuïts durant els mesos d'estiu