La Piscina Municipal d'Estiu de l'Arboç tanca la primera temporada amb més de 4.300 accessos

L’Arboç, 6 Novembre de 2018

Imatge: Moment de la inauguració. (Font: Aj. de l'Arboç)

La primera temporada de la Piscina Municipal d'Estiu de l'Arboç va cloure el passat 9 de setembre amb un balanç d'ús molt positiu. En els 84 dies que la piscina va romandre oberta al públic es van vendre 4.331 accessos d'un dia i es van fer un total de 862 abonaments de temporada. Unes xifres que evidencien l'encert de la seva posada en funcionament.

L'obertura de la piscina aquest passat estiu també ha permès dur a terme diverses activitats culturals i esportives, com els banys nocturns amb música els dijous de 22h a 24h amb el DJ Jordy Ribé, o la festa remember dels 70, 80, i 90 del 23 d'agost. Destaquen també l'ús que han pogut fer de les instal.lacions les entitats de la Vila durant els seus campus esportius, com el bàsquet, el futbol, Inacua, o el Centre Obert.

Des de l'Ajuntament de l'Arboç destaquen que durant tota la temporada no s'ha produït cap incident remarcable i consideren molt positives tant les xifres d'ús com les valoracions de les instal.lacions que en fan els usuaris, que afirmen que ha estat molt bones.

Font: Redacció Ràdio l'Arboç

AGENDA D'ACTES

Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 8602213

La Piscina Municipal d'Estiu de l'Arboç tanca la primera temporada amb més de 4.300 accessos