banner est whatsapp

L´Associació Cultural Amics del Modernisme d´Alcoi assistirà per primera vegada a la Fira Modernista del Penedès

L'Arboç, 13/04/2023 18:13:50

Edició rere edició i degut a l´augment del ressò de la Fira arreu del territori, ha crescut significativament la presència de grups i personatges vestits d´època


Els personatges abillats amb les vestimentes típiques de l'època modernista han esdevingut un dels senyals més identificatius de la Fira Modernista del Penedès. Any rere any ha anat augmentant la presència d'aquests personatges paral·lelament amb el sorgiment de nous grups de recreació arreu de la geografia catalana i espanyola.

A banda dels grups ambientats habituals, l'edició d'enguany de la Fira Modernista del Penedès comptarà amb la presència de l'Associació Cultural Amics del Modernisme d'Alcoi, al País Valencià. Un grup que, a causa del cada cop major ressò que assoleix la Fira Modernista arreu, ha contactat amb l'Arboç i, malgrat la distància, serà present els propers 15 i 16 d'abril a la capital del modernisme del Penedès.

El programa oficial de la Fira Modernista del Penedès es pot consultar i descarregar a la plana web de l'Ajuntament de l'Arboç, o bé als perfils de les xarxes socials de l'Ajuntament de l'Arboç de Facebook, Instagram i Twitter.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat