El mediàtic mestre de bàsquet Maurizio Mondoni, a l'assaig dels Minyons de l'Arboç

L’Arboç, 17 Maig de 2017

El passat divendres 12 de maig, els Minyons de l'Arboç van comptar al seu assaig amb la presència de Maurizio Mondoni, reconegut internacionalment per la seva trajectòria en el món del bàsquet. Mondoni es trobava a l'Arboç impartint unes masterclass de minibàsquet organitzades pel Club de Bàsquet l'Arboç, mitjançant el seu innovador i efectiu sistema per aprendre l'esport mitjançant els jocs.

Les paraules de Mondoni durant l'assaig casteller van ser una allau d'elogis, tant pel significat dels castells com per l'atmosfera i l'estètica de l'activitat. En acabar l'assaig, la presidenta dels Minyons de l'Arboç, Laura Álvaro i el cap de colla, Carlos Camacho, van fer entrega d'una camisa i un mocador al director tècnic del Bàsquet l'Arboç, Roberto Rambaudi, i al mestre esportiu Maurizio Mondoni, com a record del seu pas per la vila de l'Arboç i per la colla castellera.

Mondoni va voler agrair que, "en una societat dominada per l'egoisme i la competitivitat encara existeixin activitats sense interessos personals impartides per una diversitat tan gran de persones", fent una analogia al seu innovador mètode d'ensenyament. Els Minyons de l'Arboç han volgut destacar que quan una persona de 70 anys, que ha recorregut centenars de països diu que, "avui he rebut una lliçó de vida", no queda res més que mostrar un grandíssim agraïment cap aquesta.

A part de l'assaig de castells amb els Minyons de l'Arboç, Mondoni va gaudir d'una visita a la Giralda, l'església de Sant Julià i d'un recorregut pel patrimoni arquitectònic modernista local.

Font: Redacció

AGENDA D'ACTES

4

MAR

4 Març de 2018 - durant el matí, amb sortida a les 9:45 des de la Plaça de Catalunya

5a Cursa de Muntanya l'Arboç

més informació

14

ABR

14 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació

15

ABR

15 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 6281438

El mediàtic mestre de bàsquet Maurizio Mondoni, a l'assaig dels Minyons de l'Arboç