banner est whatsapp

L´Arboç Remember Festival torna amb un cartell de luxe per a la defensa i recuperació dels animals abandonats

L'Arboç, 08/04/2024 18:17:41

Se celebrarà el dissabte 27 d´abril a la Sala Polivalent Municipal i l´entrada serà gratuïta


La vila de l'Arboç es prepara per a una nit memorable amb la celebració del "L'Arboç Remember Festival" el dissabte 27 d'abril a la Sala Polivalent. Aquest esperat esdeveniment, organitzat en col·laboració amb les entitats locals "Segundas Oportunidades" i l'Associació Cultural Joves de l'Arboç "Reaktor Group", té com a objectiu principal recaptar fons per a la defensa i recuperació dels animals abandonats de la vila.

Amb el seu creixent prestigi, l'Arboç Remember Festival presenta un cartell de luxe amb discjòqueis de renom. L'espectacle musical inclourà el talent de Dj. Ricardo F, resident de l'antiga i popular discoteca Chasis de Mataró, el duo "Ruly & Traca" de Lleida, D-Vstor, el DJ Gime, a més dels destacats discjòqueis arbocencs Peyes i Luis Vela.

Aquest esdeveniment benèfic d'oci començarà a les 11 de la nit i s'espera que converteixi la Sala Polivalent Municipal en un ambient festiu i solidari. L'entrada serà gratuïta per a tots els assistents, amb la possibilitat de contribuir voluntàriament amb donatius destinats íntegrament a la causa de la defensa i recuperació dels animals abandonats.

L'Arboç Remember Festival és més que un esdeveniment musical; és una oportunitat per a la comunitat de l'Arboç de reunir-se, gaudir d'una nit de música i ball, i alhora donar suport a una causa noble. Els interessats en participar poden obtenir més informació i seguir les novetats a través dels canals oficials de les entitats organitzadores.

 

Font: Redacció

AGENDA

4

MAI

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat