banner est whatsapp

El dissabte 4 de maig se celebrarà la 14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

L'Arboç, 26/04/2024 11:17:24

Dotze cerveseres artesanes exhibiran les seves varietats amb estands al carrer Major, acompanyades de les populars tapes diabòliques del Ball de Diables de l´Arboç, organitzadors de la fira.


El dissabte 4 de maig, els i les amants de la cervesa artesanal tenen una cita ineludible a l'Arboç amb la celebració de la 14a edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana. Aquest esdeveniment, organitzat pel Ball de Diables de l'Arboç amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç, promet ser una jornada plena de sabor i diversió.

Fins a dotze destacades cerveseres artesanes es congregaran al carrer Major, el cor de la festa, per presentar les seves varietats úniques de cervesa. Entre elles es troben Seelen Artesana, Ona Cervesa Artesana, Comic Beer, Cerveses Grenyut, Les Clandestines de Montferri, Ex Nihilo Brewing, Rotten Brewery, Espina de Ferro, Cervesa els Minairons, Rústika Bufona, Atipik Brew i La Canetenca, cada una oferint una selecció exclusiva per a descobrir i degustar.

Els visitants podran gaudir d'un ambient festiu i acollidor, amb les tradicionals tapes diabòliques preparades al moment pel Ball de Diables per acompanyar les cerveses. La fira obrirà les portes a les 11 del matí i oferirà activitats i degustacions fins a les 11 de la nit. No faltaran els moments destacats de l'esdeveniment, com el sorteig de la panera de cerveses i el premi a la millor cervesa de l'edició, escollida pels mateixos assistents.

La Fira de la Cervesa Artesanal Catalana és una celebració que reflecteix la passió i la dedicació dels productors i productores locals i del nostre país. Una oportunitat perfecta per descobrir i apreciar la diversitat de la cervesa artesanal catalana en un entorn segur, festiu i amigable.



 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat