banner est whatsapp
  • Vosté es troba en
  • »
  • Inici
  • »
  • Locutors
Locutors

Carles Pellicer

Carles Pellicer és pilot comercial i instructor de vol, i presentador del programa de divulgació sobre l´aviació, "Aviònics" de Ràdio l´Arboç

Manuel Dopico

Manuel Dopico, (4-5-1978 Castelldefels-Barcelona), és un discjòquei i videojòquei de l´antiga discoteca "Èxtasis" de Viladecans durant els anys noranta. Ara ens porta a Ràdio l´Arboç i a tota la Vegueria Penedès la seva experiència en el món de la nit i la cultura de club, amb uns programes especials on escoltarem la millor música i la història de les discoteques i els seus discjòqueis , i que van marcar un abans i un després de les sales de ball.

Montse Bayo

La terapeuta arbocenca Montse Bayo és l´encarregada de parlar-nos i explicar-nos tot el relacionat amb les teràpies alternatives o complementàries per a gaudir de bona salut. És la presentadora del programa setmanal "Moments per a tu".

Xavier Llaó

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam ultricies posuere dui, pulvinar volutpat justo congue in. Etiam lobortis leo at faucibus sollicitudin. Integer quis tortor convallis, ultricies felis sit amet, porttitor sapien. Maecenas pulvinar ex ut est fermentum, quis facilisis eros dignissim. Etiam iaculis scelerisque urna, at vehicula ante aliquet ut. Sed semper ligula mauris, aliquet facilisis risus mattis quis. Nulla dignissim viverra mi id sagittis. Vestibulum nec quam lobortis, dictum enim nec, porttitor nunc. Etiam at urna ac magna facilisis fringilla. Nulla euismod bibendum velit. Praesent a semper tellus, ac ultricies augue. Pellentesque tempor erat et cursus volutpat. Nam commodo nibh non libero tincidunt consequat. Vestibulum quis sollicitudin dolor. Fusce id posuere nulla.

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat