banner est whatsapp
  • Vostè es troba en
  • »
  • Inici
  • »
  • Política de privacitat

Política de privacitat

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ. amb CIF P4301600E i domicili social situat a Carrer Major, 26, 43720 L'ARBOÇ DEL PENEDÉS (TARRAGONA) amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ  es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic  ajuntament@arbocenc.cat

Al seu torn, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ , dirigint-se per escrit a l'adreça de correu ajuntament@arbocenc.cat o al telèfon +34 977 67 00 83

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb l'enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ

Font: Gabinet de Premsa de l'Ajuntament de l'Arboç

Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat