Intens cap de setmana i de somni pels Minyons de l'Arboç

L’Arboç, 13 Juny de 2017

Imatge: 3d7 dels Minyons de l'Arboç d'aquest dissabte

Tot va començar a l'assaig del passat divendres dia 9 de juny, on la convocatòria de la campanya "Porta un amic" va ser tot un èxit. En aquest assaig es va completar el 3 de 7, el 4 de 6 net i la torre de 7 fins a dosos. Els Minyons van sortir de l'assaig amb bones sensacions i amb la moral molt alta.

El passat dissabte dia 10 de juny a les 13.30 hores, els Minyons de l'Arboç van actuar al pavelló esportiu de Banyeres del Penedès dins dels actes de la XXVII Trobada Internacional de Harley Davidson organitzada pel HDC Catalunya. Els Minyons van obrir ronda amb un 3 de 6, després en segona ronda amb un 4 de 6 i per acabar amb un pilar de 4. L'actuació va ser molt divertida i va regnar el bon rotllo amb els assistents a la Trobada, els quals van fer pinya amb els Minyons i s'ho van passar d'allò més bé.

En acabar l'actuació la Presidenta dels Minyons, Laura Álvaro va fer entrega d'una camisa de la colla al president del Harley Davidson Club de Catalunya, Jordi Tormo, com a record de l'esdeveniment casteller.

Va ser una actuació molt especial pel públic assistent i pel bon ambient que va haver-hi a l'hora de fer pinya als castells dels Minyons. Moltes persones que es van posar a la pinya van gaudir d'una experiència única, segons ells mateixos van dir.

Els Minyons de l'Arboç van agrair el tracte tan exquisit que van rebre per part dels organitzadors de la trobada Harley Davidson

El més bo i emocionant estava per arribar, quan a l'actuació de la tarda del mateix dissabte dia 10 de juny, a pròpia plaça amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Bordegassos de Vilanova, els Minyons de l'Arboç van obrir la seva primera ronda descarregant el 3 de 7. L'eufòria es va desfermar entre els membres de la colla local, però tot acabava de començar perquè en segona ronda descarregaven el 4 de 7, molt treballat i descarregat amb emoció. Els Minyons van acabar amb un 2 de 6 i 2 pilars de 4 simultanis per cloure la seva actuació.

La bona feina feta pels Minyons de l'Arboç als assajos han donat els seus fruits, portant a pròpia plaça els dos primers castells de set de la temporada i amb estrenes de nous membres de la colla.

Font: Redacció de Ràdio l'Arboç

AGENDA D'ACTES

25

ABR

25 Abril de 2018 - a partir de les 4 de la tarda, al parc de Santa Llúcia

Setmana de la Gent Gran - Campionat de Petanca

més informació

26

ABR

26 Abril de 2018 - a les 6 de la tarda, a la primera planta de Can Freixas

Setmana de la Gent Gran - Xerrada “Seguretat a la llar”

més informació

27

ABR

27 Abril de 2018 - a 2/4 de 8 de la tarda, al Local Arbosense

Setmana de la Gent Gran - Espectacle de varietats amb la vedet Katy Estrada

més informació

27

ABR

27 Abril de 2018 - a les 10 de la nit, a la Sala Polivalent

Minyons de l'Arboç - Assaig Sköll i festa amb DJ Boro

més informació

28

ABR

28 Abril de 2018 - a les 11 del matí, a la Giralda de l'Arboç

Setmana de la Gent Gran - Visita guiada a La Giralda i vermut al mirador

més informació

29

ABR

29 Abril de 2018 - a les 6 de la tarda, la Sala Polivalent

Setmana de la Gent Gran - Bingo Solidari a càrrec de Rufino

més informació

2

JUN

2 Juny de 2018 - a 2/4 de 7 de la tarda, al local de la penya

25è Aniversari de la Penya Barcelonista 'Salvador Sadurní' de l'Arboç

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 6699070

Intens cap de setmana i de somni pels Minyons de l'Arboç