L'arbocenc Joan Tuset exposa al Centre d'Art Contemporani LASALA de Vilanova i la Geltrú

L’Arboç, 13 Juliol de 2017

Imatge: Joan Tuset i el cartell promocional de la mostra 

 

El col·lectiu Ardhara torna a exposar al Centre d'Art Contemporani LASALA, 5 anys després de celebrar les seves bodes de plata. Setze artistes presenten les seves obres plàstiques al voltant del món de la cultura del vi, utilitzant diferents procediments i tècniques artístiques.

 

L’artista arbocenc presenta un total de quatre obres, tres quadres i una escultura inspirades en el vi i tota la seva varietat de colors.


Ardhara té com a objectiu aglutinar gent de totes les edats de l'anomenat Gran Penedès, que es dediquen a l'art, i així poder mostrar i difondre la seva obra. Enguany fa 30 anys de l'organització d'un esdeveniment, que amb el nom d'Ardhara, va aplegar professionals de les arts plàstiques i visuals de diferents municipis penedesencs: l'Arboç, El Vendrell, Sant Pere de Riudebitlles, Vilafranca del Penedès, Cubelles, Sant Sadurní d'Anoia, Gelida i Vilanova i la Geltrú entre d'altres, amb l'objectiu de mostrar de manera conjunta l'art emergent del moment.

El 2012 un nodrit grup d'aquest col·lectiu ja es va aplegar a La Sala per celebrar el 25è aniversari de la seva creació i enguany ho faran de nou per commemorar el 30è.

La mostra titulada "In vino veritas. La veritat està en el vi", és una exposició itinerant que ja ha passat per diverses poblacions del país en la qual hi participen 16 artistes del col·lectiu, alguns dels quals ja hi van ser fa 5 anys i d'altres no. És el cas d'Aurora Gumà, Dolors Escoté, Francesc Bordas, Maria Martínez, Miquel Sabaté, la fotògrafa i actriu vilafranquina Roser Blanch i Tona Romeu.

Mentre que els que ja van ser a l'anterior trobada són: Joan Tuset, Camil·la Pérez, David Ribas, Joan Nadal, Joaquim Milà, Mercè Rius, Núria Serra, Teresa Pla i Jocelyne Marmottan.

 

El Centre d'Art Contemporani LASALA és al carrer Joaquim Mir, número 12 de Vilanova i la Geltrú. In vino veritas es pot visitar des del 7 de juliol al 10 de setembre. El diumenge 27 d’agost a les 12h  tindrà lloc una visita comentada a la mostra a càrrec dels artistes.

 

Trobareu els horaris i més informació al web: lasalavng.cat.Font: Redacció de Ràdio l'Arboç

AGENDA D'ACTES

4

MAR

4 Març de 2018 - durant el matí, amb sortida a les 9:45 des de la Plaça de Catalunya

5a Cursa de Muntanya l'Arboç

més informació

14

ABR

14 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació

15

ABR

15 Abril de 2018 - Pels carrer del centre històric

VII Fira Modernista del Penedès

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 6281444

L'arbocenc Joan Tuset exposa al Centre d'Art Contemporani LASALA de Vilanova i la Geltrú