banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç inaugura la Ruta 2 de la pedra seca

L'Arboç, 18/04/2016

El proper dissabte 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, el cada cop més nombrós col·lectiu d’aficionats al senderisme de l’Arboç podran gaudir de la caminada d’inauguració de la Ruta 2 de la pedra seca de l’Arboç


Imatge: Cartell promocional de la caminada d’inauguració de la Ruta 2 de a pedra seca de l’Arboç (Font: Aj. de l’Arboç)

El proper dissabte 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, el cada cop més nombrós col·lectiu d’aficionats al senderisme de l’Arboç podran gaudir de la caminada d’inauguració de la Ruta 2 de la pedra seca de l’Arboç.

Les rutes de la pedra seca de l’Arboç estan basades en el llibre de Robert Rovira “Les Barraques de Pedra Seca de l’Arboç”, publicació presentada ara tot just fa un any per la Diada de Sant Jordi de 2015. De fet, serà el mateix Robert Rovira qui, com a convidat d’honor, guiarà als assistents a aquest acte descobrint i explicant els diferents elements de pedra seca que s’aniran trobant.

Desprès de la senyalització de la Ruta 3 l’any 2015, l’Ajuntament de l’Arboç ha realitzat un important esforç per senyalitzar la Ruta 2 i continuar, d’aquesta manera, amb un projecte format per 5 rutes temàtiques que s’aniran incorporant paulatinament en l’oferta cultural i turística de la vila. En els propers anys està prevista la senyalització de la resta de les rutes de la pedra seca de l’Arboç.

La sortida inaugural està programada a les 10 del matí des de la Casa de Cultura. Es recomana dur calçat còmode, el nivell de dificultat és baix i la distància a recórrer és d’uns 6 km aproximadament.

Hom es pot inscriure a aquesta interessant activitat gratuïta a les dependències del Punt d’Informació Juvenil (Major 37) abans del divendres 22 d’abril a les 13h del migdia; o bé trucant al 977 67 06 21; o bé a través del perfil de facebook de les Rutes de l’Arboç.

Aquesta és una iniciativa de la regidoria d’Esports i Lleure i de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de la Secció de Senderisme del Club Esportiu L’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
drfgfhfg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat