banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç recolza el tall de l´N-340 del pròxim divendres 29 de juliol

L'Arboç, 27/07/2016

El tall es farà a l’Arc de Berà a les 6 de la tarda, en plena operació sortida de les vacances d’agost


Imatge: Banner promocional de la manifestació del 29 de juliol de 2016 (Font: Aj. Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç i la resta d’ajuntaments del Pacte de Berà han convocat per aquest divendres 29 de juliol una manifestació reivindicativa on es tallarà la l´N-340 a l’Arc de Berà. La manifestació tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda, en plena operació sortida de les vacances d’agost.

El tall durarà uns 45 minuts, i els alcaldes del Pacte de Berà esperen que se superin les xifres de les darreres manifestacions de l’Arboç i El Vendrell, en les quals hi van prendre part milers de persones.

Els alcaldes de l’Arboç, de El Vendrell, Torredembarra, Altafulla, Calafell, Cunit i Roda de Berà, segueixen reclamant que s’alliberi l’autopista AP-7 mentre no s’avanci amb el desdoblament de l’autovia, com una manera de descongestionar la nacional i de reduir-ne l’alt índex de sinistralitat. El tall de trànsit té el suport dels alcaldes de les Terres de l’Ebre, alguns dels quals participaran en la concentració, i també de la Federació de Transportistes de Tarragona, que programarà marxes lentes.

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida als vilatans, entitats i associacions per participar en el tall i aconseguir que hi hagi una gran resposta de la societat civil davant d’aquesta reivindicació històrica.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA

4

MAI

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat