banner est whatsapp

Ràdio l´Arboç retransmetrà en directe el pregó, la cercavila, els versos satírics dels diables i la diada castellera de la Festa Major 2016

L'Arboç, 25/08/2016

Per 12è any consecutiu Ràdio l´Arboç ja ho té tot a punt per les tradicionals retransmissions de la Festa Major


Per 12è any consecutiu Ràdio l´Arboç ja ho té tot a punt per les tradicionals retransmissions de la Festa Major.

Aquest divendres 26 d´agost, a partir de 2/4 de 9 del vespre, es podrà escoltar en directe el pregó de la Festa Major de l´Arboç 2016 a càrrec de l’arbocenc Manel Bundó Marqués, empresari del nostre municipi i gran col•laborador en les Festes Populars de la vila.

La retransmissió del diumenge començarà a 2/4 de 12 del migdia amb l´exhibició folklòrica , els Versots Satírics del Ball de Diables de l´Arboç i finalment la diada castellera, que comptarà amb la participació de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca i els Minyons de l’Arboç.

Cal destacar que des de fa 4 anys l´emissió de la diada castellera de diumenge compta amb la col-laboració d´Ona Subirats (Penedès FM), donant cobertura radiofònica per a tot el Baix i Alt Penedès, Garraf i Anoia.

Es podrà sintonitzar amb so d´alta definició HD als dials 106.8 i 90.2 FM, per internet al web www.radiobaixpenedes.cat o amb l´app Tunein,

Font: Redacció

AGENDA

4

MAI

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat