banner est whatsapp

L´Arboç participarà novament en la campanya comercial d´estiu que ara es dirà -Compra al barri i descobreix Catalunya-

L'Arboç, 11/05/2021 10:37:25

L´Ajuntament vol continuar ajudant el comerç local i promocionar el turisme de proximitat un cop superades les diferents fases de desescalada de la pandèmia


Un any més l'Arboç organitzarà la campanya d'estiu de suport al petit comerç i de promoció territorial "Barris antics, compra i guanya!, organitzada per la Xarxa de barris antics amb projectes, i que enguany torna a les seves dates habituals del mes de juny. Cal destacar que aquesta edició canvia de nom i passa a anomenar-se "Compra al barri i descobreix Catalunya".

Participar en aquesta campanya no té cap cost per als comerços.

Durant el pròxim mes de juny, les persones que facin una compra a qualsevol dels més de 70 establiments de venda al detall de l'Arboç, rebran una butlleta participativa que hauran d'omplir i dipositar en una urna al mateix establiment per poder optar al sorteig dels premis.

Tots els establiments adherits estaran convenientment identificats amb un cartell promocional. Es podran guanyar 1056 experiències per conèixer altres poblacions de Catalunya com visites culturals, nits d'hotel, estades gastronòmiques, etc., aportats per cadascun dels municipis participants.

En aquesta campanya, que serà l'onzena edició, hi prendran part 32 poblacions. Aquesta campanya és un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat i de les quatre Diputacions.

La iniciativa, que s'emmarca dins el projecte del Pla de Barris al nucli antic, té com a objectiu potenciar el comerç de proximitat i alhora donar a conèixer el nucli antic dels diferents municipis participants, amb la qual cosa es combinen comerç, turisme i cultura.


 

Font: Redacció

AGENDA

4

MAI

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat