banner est whatsapp

El Club de Tir amb Arc de l´Arboç reuneix a la comunitat per commemorar Salvador Inglés

L'Arboç, 20/03/2024 12:41:30

La segona edició del Trofeu Memorial va registrar un notable augment de participació, amb la presència de 44 arquers i arqueres de més de 10 clubs de Catalunya i Castelló. Aquest esdeveniment es consolida com una cita habitual en el calendari esportiu local.


El passat diumenge 17 de març, el Club de Tir amb Arc de l'Arboç va organitzar i celebrar la segona edició del II Trofeu Memorial Salvador Inglés, un esdeveniment esportiu dedicat a honorar la memòria d'un estimat competidor que ens va deixar en un tràgic accident de trànsit el 2020.

Aquesta jornada especial va reunir la comunitat de tir amb arc per commemorar Salvador Inglés en una competició emocionant i significativa. L'esdeveniment va tenir lloc a l'antic camp de futbol de l'Arboç, amb una notable participació i suport de la comunitat local i arquers i arqueres procedents de més de 10 clubs d'arreu de Catalunya i Castelló.

La jornada va començar amb la concentració dels participants i la revisió del material a les 8 del matí, seguida pel començament oficial de la competició a les 9. Els competidors van mostrar les seves habilitats en la modalitat de tir a l'aire lliure, creant moments d'emoció i camaraderia.

L'esdeveniment va ser possible gràcies al suport de l'Ajuntament de l'Arboç, que continua demostrant el seu compromís amb el desenvolupament de l'esport local i la preservació del llegat de persones com Salvador Inglés.

Aquesta segona edició del trofeu va consolidar l'esdeveniment com una cita habitual en el calendari del tir amb arc, amb una notable afluència de participants i un ambient d'entusiasme i respecte envers la memòria d'un gran competidor- Va comptar amb 44 arquers i arqueres de més de 10 clubs de Catalunya i Castelló.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
drfgfhfg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat