banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç obre el període d´inscripció de parades per l´11a Fira Modernista del Penedès

L'Arboç, 22/03/2024 12:47:13

Se celebrarà el dissabte 20 i diumenge 21 d´abril, i es consolida com una fira de referència a Catalunya


L'Ajuntament de l'Arboç ja ha obert el termini d'inscripció a la Fira Modernista del Penedès per aquelles parades gestionades per empreses amb seu física al municipi. Tots els interessats i interessades ja es poden adreçar-se a l'Oficina de Turisme de l'Arboç del carrer Major 37 i formalitzar la seva inscripció, o bé enviar un correu electrònic a turisme@arbocenc.cat. La data límit per inscriure's com a parada arbocenca conclou el divendres 12 d'abril a les 11 hores del matí.

El cap de setmana del 20 i 21 d'abril la vila de l'Arboç celebrarà l'onzena edició de la Fira Modernista del Penedès, un esdeveniment de primer nivell plenament consolidat com un referent a les comarques meridionals i com una de les millors fires temàtiques de Catalunya.

Amb el món de la indumentària, el descobriment de la ràdio i el teatre d'època com a eixos temàtics centrals dins el modernisme, les previsions per aquesta onzena edició són molt positives i s'espera reeditar el gran èxit tant de públic com organitzatiu obtinguts en la darrera edició.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
drfgfhfg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat