banner est whatsapp

L´escola Camp Joliu de l´Arboç celebra uns Jocs Olímpics en suport a la investigació del càncer infantil

L'Arboç, 03/04/2024 18:30:56

Una jornada d´esport, solidaritat i esperança. Alumnes de totes les edats es reuneixen per recaptar fons i conscienciar sobre una causa vital


L'escola Camp Joliu de l'Arboç va celebrar el passat divendres 22 de març uns Jocs Olímpics que van ser més que una simple jornada d'activitat física. Aquest esdeveniment va ser un testimoni del poder de la solidaritat i la comunitat en acció. Amb un esperit encomiable, els participants no només van competir en disciplines esportives diverses, sinó que també van unir esforços per recaptar fons destinats a la investigació del càncer infantil.

Gràcies a la generositat dels esportistes participants, es va aconseguir reunir un total de 2.630 euros, una quantitat significativa que serà destinada a la investigació de la leucèmia infantil. Aquests fons equivalen a 10.440 minuts dedicats a avançar en la recerca d'aquesta malaltia que afecta tantes vides.

Els Jocs Olímpics, també van comptar amb la presència de les organitzacions Penedès Contra el Càncer i La Sonrisa De Eric, que van contribuir a donar visibilitat als seus respectius projectes i van reforçar l'esperit de col·laboració i suport mutu.

Aquesta jornada esportiva va acollir participants des de 1r de primària fins a batxillerat, i enguany, també es van unir a la celebració els alumnes sèniors del Campus de l'Experiència, en una mostra d'inclusió i diversitat. Les disciplines dels Jocs van incloure tanques, salt de llargada, salt d'alçada, llançament de pes i disc, a més d'una cursa de 5k, proporcionant una varietat d'oportunitats per a la participació i l'excel·lència esportiva.

La cerimònia d'inauguració dels Jocs va ser un moment destacat, amb una desfilada dels esportistes portant la bandera Olímpica, l'entonació de l'himne i, al final de la jornada, el lliurament de les medalles, reconeixent els èxits i l'esforç de tots els participants. A través d'aquesta iniciativa, l'escola Camp Joliu de l'Arboç demostra el seu compromís amb valors com la solidaritat, la salut i la comunitat, i reafirma el seu paper com a agent de canvi i inspiració en la lluita contra el càncer infantil i altres causes importants.

Per a més informació i imatges de l'esdeveniment, podeu contactar a través de les xarxes socials o la pàgina web de l'escola https://www.campjoliu.org

Font: Redacció

AGENDA

4

MAI

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat