banner est whatsapp

Presentació a l´Arboç del llibre ´Contes d´anar per casa i 131 sonets imperfectes´

L'Arboç, 04/04/2024 19:02:19

Una vetllada literària per aquest dissabte 6 d´abril, i que comptarà amb la presència de l´autor, Domènec Miquel Ribas "Mingo", i altres destacats col·laboradors


L'Auditori Municipal de l'Arboç s'omplirà d'inspiració literària aquest dissabte 6 d'abril a les 7 de la tarda, amb la presentació del llibre "Contes d'anar per casa i 131 sonets imperfectes". Aquesta obra, una amalgama d'humor, sàtira i profunditat poètica, promet captivar els lectors amb la seva varietat temàtica.

Encara que fa trenta-cinc anys que va marxar de l'Arboç per anar a viure a Llorenç del Penedès, l'autor, Domènec Miquel Ribas "Mingo" mai ha perdut el vincle amb la seva vila natal. Manté fortes relacions familiars i amistats a l'Arboç i ha participat activament en la vida cultural del poble. Ha format part de l'Elenc Artístic Arbocenc i ha contribuït amb les seves obres al Grup de Teatre del Centre de Llorenç.

Després del seu primer llibre, "La meva Bíblia", presentat l'any 2021 i sorgit dels dies de confinament per la pandèmia, l'autor torna amb una nova obra que promet captivar els lectors amb la seva originalitat i profunditat.

"Contes d'anar per casa i 131 sonets imperfectes", publicat per Varia Editio, és el fruit de l'esperit creatiu de Ribas, una obra que abraça l'humor, la sàtira i la poesia en una col·lecció eclèctica de contes curts i poemes que toquen temes que van des de l'amor i la vida fins als militars, la política, la salut i més. Aquesta diversitat temàtica reflecteix la riquesa de l'experiència humana i els múltiples aspectes de la nostra societat.

La presentació del llibre serà una ocasió única per submergir-se en l'univers creatiu de l'autor. Manuel Rivera, editor de l'obra, i l'autor mateix, Domènec Miquel Ribas "Mingo", seran presents per compartir tots els detalls sobre la creació del llibre i els temes que aborda. A més, els assistents tindran l'oportunitat de gaudir de lectures selectes de l'obra a càrrec de Mercè Ribas Boronat, enriquint encara més l'experiència literària.

La col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç en aquest esdeveniment ressalta el suport local a la cultura i les arts, fomentant la participació comunitària en activitats culturals significatives com aquesta.

Es convida cordialment a totes les persones amants de la literatura i la poesia a unir-se a aquesta celebració de la creativitat i l'expressió artística.

Font: Redacció

AGENDA

4

MAI

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat