banner est whatsapp

És hora de jugar! Activitats a la Biblioteca Municipal de l´Arboç

L'Arboç, 04/04/2024 20:35:15

Una tarda de divendres divertida i educativa amb jocs de taula per a nens i nenes de 3 a 9 anys


La Biblioteca Municipal de l'Arboç i La Ballaruga, conviden a tots els nens i nenes de 3 a 9 anys a participar en una nova sessió de l'activitat "És hora de jugar!". Aquest esdeveniment gratuït se celebrarà el divendres, 12 d'abril, de 17:30 a 19:00 de la tarda, a les instal·lacions de la biblioteca. Els infants hauran d'anar-hi acompanyats per un adult.

Durant aquesta sessió periòdica, els participants tindran l'oportunitat de descobrir i gaudir d'una àmplia varietat de jocs de taula pensats especialment per a la seva edat. L'objectiu és passar una estona agradable i enriquidora, on grans i petits ens divertirem i aprendrem jugant junts. Passarem una bona estona compartint en família jocs de taula divertits, engrescadors, originals i sorprenents!

L'aforament és limitat, i per participar és necessària la inscripció prèvia a la biblioteca. Podeu inscriure-us enviant un correu electrònic a biblioteca@arbocenc.cat, omplint el formulari disponible al web de la biblioteca, o trucant al telèfon 977671992.

Els assistents podran experimentar jocs de taula divertits, engrescadors, originals i sorprenents, tot mentre gaudeixen de la companyia familiar i amics. L'activitat fomenta la interacció social i l'aprenentatge a través del joc, tot proporcionant un espai de diversió i entreteniment educatiu.

L'activitat "És hora de jugar!" és organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç,

Per a més informació sobre aquesta activitat i altres propostes de la Biblioteca Municipal, podeu consultar el següent enllaç:

https://www.bibliotecaspublicas.es/.../jocs_taula_2_abr.html

Font: Redacció

AGENDA

4

MAI

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat