banner est whatsapp

Centenars de personatges amb estètica d´època ambientaran l´Arboç en l´onzena Fira Modernista del Penedès

L'Arboç, 05/04/2024 13:51:01

És una de les fires temàtiques més importants de Catalunya, una experiència fascinant al cor del Penedès els dies 20 i 21 d´abril


Una desena de grups de personatges ambientats i vestits d'època seran presents a l'XI edició de la Fira Modernista del Penedès, que se celebrarà a l'Arboç el cap de setmana del 20 i 21 d'abril de 2024.

Encapçalats pels grups locals dels Amics del Rei Josep i l'Elenc Artístic Arbocenc, la Fira comptarà amb la presència de Las Chicas de Oro entre Costuras, Modenistes de Barcelona, Llum i Color, Nautilus, Modernistes de Badalona, La Banda Camaleònica, Duellum, i també amb el grup de Modernistes de la Garriga, que enguany s'estrena a la Fira Modernista.

A més, com a novetat, el grup Llum i Color oferirà una petita exhibició de balls d'envelat el dissabte 20 d'abril a les 12.15 h a la plaça de la Vila, i una passarel·la de moda modernista el mateix dissabte 20 d'abril a les 18.45 h a la rambla Gener. Però el punt culminant de la Fira Modernista serà, sens dubte, el Gran Ball Vuitcentista que tindrà lloc a La Giralda el dissabte 20 d'abril a partir de les 21.45 h, i on tothom hi és convidat.

No us perdeu l'oportunitat d'immortalitzar la vostra visita a la Fira Modernista del Penedès fent-vos fotografies amb totes les persones ambientades d'època. Si decidiu fer el pas i vestir-vos d'època, podreu gaudir d'entrada gratuïta a La Giralda durant tot el cap de setmana. La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç. Estigueu atents a les xarxes socials i a la plana web municipal, ja que ben aviat es podrà consultar el programa oficial de la fira.

Font: Redacció

AGENDA

4

MAI

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat