banner est whatsapp

Caminada saludable a l´Arboç organitzada per la Comissió de Salut Comunitària l´ABS del Baix Penedès interior

L'Arboç, 11/04/2024 10:56:24

Una vintena de persones hi van participar. Hi ha previstes dues caminades més, els dimarts 7 de maig i 4 de juny


El passat dimarts 9 d'abril es va celebrar amb èxit una caminada organitzada per la Comissió de Salut Comunitària de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) del Baix Penedès a l'Arboç. Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure l'hàbit de caminar i fomentar la salut entre els residents locals.

Una vintena de persones hi van participar, gaudint dels esplèndids paisatges dels voltants de la vila sota un sol radiant. A la fi de la caminada, els participants van tenir l'oportunitat de relaxar-se i socialitzar amb un petit avituallament proporcionat per l'Ajuntament de l'Arboç.

Aquesta activitat gratuïta consta d'una sèrie de caminades planificades per la Comissió de Salut Comunitària de l'ABS del Baix Penedès, amb l'objectiu de promoure un estil de vida actiu i saludable entre la població local. Val a dir que es duran a terme dues caminades més, els dimarts 7 de maig i el 4 de juny, amb sortida a 1/4 de 9 del matí des del Cap de l'Arboç.

Aquestes caminades estan obertes a persones de totes les edats i condicions físiques, amb l'objectiu de fomentar la participació comunitària i la conscienciació sobre la importància de l'exercici físic regular. Compten amb la participació dels professionals sanitaris de l'ABS del Baix Penedès. Per participar a les caminades es recomana portar aigua, gorra, crema solar i calçat còmode.

Per obtenir més informació sobre les pròximes caminades i altres iniciatives organitzades per la Comissió de Salut Comunitària de l'ABS del Baix Penedès, si us plau, contacteu amb el vostre centre d'atenció primària local.


#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #vegueriapenedès #vegueriapenedes #ràdio #radio #radiobaixpenedes #radiolarboç #radiolarboc


 

Font: Redacció

AGENDA

4

MAI

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat