banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç completa les obres de construcció de 4 passos de vianants elevats a les avingudes de Sant Jordi, Penedès, Tarragona i Institut

L'Arboç, 17/04/2024 09:48:40

Aquestes milloren la seguretat dels vianants, eliminen barreres arquitectòniques i redueixen la velocitat dels vehicles


L'Ajuntament de l'Arboç ha finalitzat recentment les obres de construcció de quatre passos de vianants elevats a les avingudes de Sant Jordi, del Penedès, de Tarragona i de l'institut. Aquest projecte, realitzat en dues fases, té com a objectiu principal millorar la seguretat dels vianants, eliminar barreres arquitectòniques, adaptar els passos per a persones amb discapacitat visual i reduir la velocitat dels vehicles al municipi.

Els nous passos elevats representen un avanç significatiu en diversos aspectes. Amb aquestes noves infraestructures, es busca garantir que els vianants puguin travessar els carrers de manera segura i sense riscos, contribuint a reduir el nombre d'accidents de trànsit.

L'eliminació de barreres arquitectòniques és un aspecte crucial per a garantir la mobilitat de totes les persones. Amb aquestes millores, persones amb mobilitat reduïda o altres necessitats especials podran utilitzar els passos de manera més fàcil i segura.

Els passos elevats també tenen un impacte positiu en la velocitat del trànsit, ja que obliguen els conductors a reduir la velocitat, creant un entorn més segur per a tothom. A més, s'han tingut en compte diversos detalls de disseny per millorar la funcionalitat i la visibilitat dels passos. Això inclou la pintura dels passos per fer-los més visibles, així com la instal·lació de reixes de desaiguar als laterals per assegurar el correcte drenatge de l'aigua i evitar acumulacions que puguin afectar la seguretat dels vianants.

La Brigada Municipal ha estat l'encarregada d'executar la segona part d'aquest projecte amb gran professionalitat, la qual cosa ha representat un estalvi econòmic significatiu per a l'Ajuntament de l'Arboç, demostrant l'eficàcia i l'enginyeria local en l'execució de projectes d'infraestructura urbana.

Font: Redacció

AGENDA

4

MAI

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat