banner est whatsapp

Rosa Andreu presentarà a l´Arboç FAIG TARD!, un monòleg còmic sobre la societat actual

L'Arboç, 17/04/2024 10:21:59

La reconeguda actriu d´arrels arbocenques interpretarà aquesta obra el dimecres 1 de maig al Teatre del Centre Parroquial de l´Arboç


El dimecres dia 1 de maig a les 8 del vespre, el Teatre del Centre Parroquial de l'Arboç acollirà una única representació de l'obra "Faig Tard!', un monòleg còmic "fermentat en barrica de roure", escrit i interpretat per la reconeguda actriu d'arrels arbocenques, Rosa Andreu.

"Faig Tard!" és una obra que posa en qüestió la sensació de desconcert que experimenta molta gent davant el funcionament de la societat actual, tant per a grans com per a joves. A través d'una mirada tendra i divertida, Rosa Andreu encarna una dona d'avui, compromesa, treballadora i plena d'energia, que reflexiona sobre les pressions i els ritmes frenètics del món contemporani.

La Rosa, una actriu que combina la seva feina amb el negoci familiar (la visita a unes caves amb molta solera que estan catalogades com a monument d'interès nacional), fa temps mentre espera el seu cosí, que fa tard. Quan arribi, el públic farà un tast de vins i visitarà al celler. Però l'autobús no arriba. I si una cosa sap fer la Rosa, és la d'explicar aventures i batalletes.

El monòleg, d'una durada aproximada d'una hora, amb text de Rosa Andreu i Mercè Sarrias, ofereix una experiència teatral íntima i rellevant, plena de gràcia i autenticitat. La interpretació magistral de Rosa Andreu i amb la direcció de David Pintó prometen una nit de teatre inoblidable. La direcció artística anirà a càrrec de Joaquim Sicart.


Les entrades anticipades i numerades per a aquesta representació ja estan a la venda a la Papereria Montserrat de l'Arboç a un preu de 10 euros. Per a més informació i reserves, podeu trucar al telèfon 619742092.

No us perdeu aquesta oportunitat de gaudir d'una obra que captiva i fa reflexionar sobre les realitats contemporànies.

L'esdeveniment teatral és organitzat per l'Elenc Artístic Arbocenc i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA

4

MAI

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat